0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Деца играчка за мобилни телефони, преносен мобилен телефон за учење за бебиња со едукативни играчки за цуцла, 15 функции, вклучувајќи временски звучни ефекти, музик?

Деца играчка за мобилни телефони, преносен мобилен телефон за учење за бебиња со едукативни играчки за цуцла, 15 функции, вклучувајќи временски

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Прилагодување на волуменот : Просечното ниво на звук не надминува 65 децибели, што помага да се заштитат ушите на вашето бебе Мека светлина не ги повредува очите и може да го привлече вниманието на бебето.奶瓶 早 教机 儿童 玩具 智能 机 机 启蒙益智 宝宝卡通 玩具 手机 海雾 奶瓶. 15 Функции : Мобилниот телефон за рано образование има 15 копчиња, што одговара на 15 функции, вклучително и временски звучни ефекти, музика за пијано, итн., Може да го култивира познавањето на бебето за дневни работи. 2 во 1 : Овој производ ги комбинира функциите на мобилен телефон за рано образование и цуцла за да донесе побогато сензорно искуство на бебето. Мекиот цуцла : цуцлата е мека и еластична, може да се вари на 100¡æ, отпорност на висока температура. Незгодна површина, пријателска за кожата, удобна за држење. Материјал ABS : Учењето мобилен телефон усвојува високо квалитетен ABS материјал, безбеден и еколошки, анти -удар и цврсто, цврсто и стабилно, издржливо за употреба.

Параметри на производот

Item Type:
Children Learning Mobile Phone
Material:
ABS+Electronic Components
Battery:
AAA Battery x 2 (Not Included)
Package List:
1 x Milk Bottle Mobile Phone1 x Pacifier1 x Accessory1 x Lanyard1 x Screwdriver

Стоката во категоријата