0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
NRG перница за лулка за лице за маси за масажа - Подлога за одмор на главата за маси за масажа на Chi/Karma и стол за масажа на скакулец - Трајна, висококвалитетна винилска ?

NRG перница за лулка за лице за маси за масажа - Подлога за одмор на главата за маси за масажа на Chi/Karma и стол за масажа на скакулец

DEN 497.44
Во магацинот.

Тековен

NRG масажа табела за лулка од лулка - Перница за потпирач за глава за замена за маси за масажа за масажа NRG CHI или KARMA и стол за масажа на Grasshopper NRG Високо-квалитетен винил-издржлив и висококвалитетен винилско лице за лулка на лицето што е лесно да се исчисти. Совршено усогласување на вратот и грбот - Позиции на лулка на лицето главата и вратот во совршено усогласување со 'рбетот и ги елиминира точките на притисок за време на масажата. Трајни и удобни - Боја : крем од ванила. Димензии : 12 "x 11 1/2" x 3 ". Професионална оценка - од NRG Водачот во столици за масажа, табели за масажа и материјали. Табели и стол за масажа на скакулец NRG. Висококвалитетен винил - издржлив и висококвалитетен винилско лице на лулка што е лесно да се исчисти. Совршено усогласување на вратот и задниот дел - Позиции на лулка на лицето главата и вратот во совршена усогласување со 'рбетот и го елиминира притисокот Поени за време на масажа. Трајни и удобни - боја : крем од ванила. Димензии : 12 "x 11 1/2" x 3 ".

Параметри на производот

Стоката во категоријата