0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
CSNSD 2 поставува подлога за пескарење на кука и јамка 2 со мека перница од пена и листови за пескарење за дискови за пескарење, мелница за мувла, пневматска мелница, ел?

CSNSD 2 поставува подлога за пескарење на кука и јамка 2 со мека перница од пена и листови за пескарење за дискови за пескарење, мелница

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

2 -инчен фиока за конверзија од 50мм Внатрешен заб на забите Yellowолта една+шипка, перница, 5 парчиња абразивни дискови Се однесува на повеќето ротирачки алатки, како што се меленици за калап, пневматски меленици, електрични вежби, итн. Максималната брзина на работа е 15000 вртежи во минута. Перницата, погодна за нерамномерно полирање на површината, ја штити перницата од оштетување и е лесна за замена. Трајни, антистатични, корисни и флексибилни. Лепак на шкурка на ременот е исто така добар избор. Има одлично полирање и добра отпорност на абење преку специјален третман на топлина. Може да се користи заедно со агентот за полирање за да се направи грубата површина мазна и сјајна. Шперката за кука и јамка е лесна за инсталирање и отстранување. 2 -инчен фиока за конверзија од 50мм Внатрешен заб на забите Yellowолта една+шипка, перница, 5 парчиња абразивни дискови. Се однесува на повеќето ротирачки алатки, како што се меленици за калап, пневматски меленици, електрични вежби, итн. Максималната брзина на работа е 15000 вртежи во минута. Перницата, погодна за нерамномерно полирање на површината, ја штити перницата од оштетување и е лесна за замена. Трајни, антистатични, корисни и флексибилни. Лепак на шкурка на ременот е исто така добар избор.

Параметри на производот

Product:
Hook and Loop Sanding Pad
Size:
2
Material:
Alumina
Package includes:
2 x Hook and Loop Sanding Pads + 2 x Rods + 2 x Soft Foam Cushions + 10 x Sanding Sheets
Matters needing attention:
Clean the dust and replace the old sand cushion before use. For safety, please wear goggles or eye protection tools to prevent the detergent from flying out when turning. :

Стоката во категоријата