0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Jardwe 4060 компјутери бакарни нокти украсени додатоци украси за сликање на нокти на нокти за слика за сликање на нокти за сликање златни домаќинства слики што висат ме?

Jardwe 4060 компјутери бакарни нокти украсени додатоци украси за сликање на нокти на нокти за слика за сликање на нокти за сликање

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

бакар Бакарни нокти за висечка слика : ноктите се изработени од бакарен материјал, што е силно. Висока цврстина, не е лесна за деформација и 'рѓа. Нокти за фиксирање на бакар : Овие нокти изработени од бакарен материјал, многу силни и острици, не се лесни за свиткување. Мали нокти за слики што висат : Овие бакарни нокти се широко, можат да бидат за виси фотографии, правење занаети или генерално поправка. Ноктите за глава на бакар : Практични нокти се погодни за домови, канцеларии, продавници, што ќе ви донесе добро корисничко искуство. Мебел Бред нокти : Заостаната глава за нокти е фиксирање на мебел или други проекти за занаети. Запознајте ги вашите различни потреби за користење. - Производи по зацврстување, погодни за декорација на дрво, рачно изработени ,. Бакарни нокти за висечка слика : ноктите се изработени од бакарен материјал, што е силно. Висока цврстина, не е лесна за деформација и 'рѓа. Нокти за фиксирање на бакар : Овие нокти изработени од бакарен материјал, многу силни и острици, не се лесни за свиткување. Мали нокти за слики што висат : Овие бакарни нокти се широко, можат да бидат за виси фотографии, правење занаети или генерално поправка. Ноктите за глава на бакар : Практични нокти се погодни за домови, канцеларии, продавници, што ќе ви донесе добро корисничко искуство. Мебел Бред нокти : Заостаната глава за нокти е фиксирање на мебел или други проекти за занаети. Запознајте ги вашите различни потреби за користење. - Производи по зацврстување, погодни за декорација на дрво, рачно изработени ,.

Параметри на производот

Стоката во категоријата