0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Исценети контејнери пилула кутија- 14 пилула за садови за пилули, држач за витамин 7 дневно пилула кутија неделно доза пилула кутија за складирање на пилули, организ?

Исценети контејнери пилула кутија- 14 пилула за садови за пилули, држач за витамин 7 дневно пилула кутија неделно доза пилула

DEN 434.08
Во магацинот.

Тековен

Диспензерот за медицина- изработена од високо квалитетна пластика, цврста, без мирис, издржлива, пријателска за патување, лесен и лесно ставен во торбата за рака или торба за патувања Неделен организатор на пилули- може да се користи за класификација на лекови многу добро. Лек градите за канцеларија и куќа. Организатори на пилули- Оваа мала кутија за пилули има различен вид апчиња за патувања за време на викендот или активности на отворено, наместо да мора да спакувате куп шишиња со пилули цело време, вашите витамини можат да се кондензираат во овој пакет. Планер за пилули- има добри механички својства и отпорност на влијание, херметички заптивка и безбедно брави, така што апчиња нема да се истурат. Кутија за медицина- Оваа преносна кутија за пилули нуди тенок и преносен дизајн за да заземат помалку простор да го чуваат вашиот лек или витамини уредно и дискретно поорганизиран. Диспензерот за медицина- изработена од високо квалитетна пластика, цврста, без мирис, издржлива, пријателска за патување, лесен и лесно ставен во торбата за рака или торба за патувања. Неделен организатор на пилули- може да се користи за класификација на лекови многу добро. Лек градите за канцеларија и куќа. Организатори на пилули- Оваа мала кутија за пилули има различен вид апчиња за патувања за време на викендот или активности на отворено, наместо да мора да спакувате куп шишиња со пилули цело време, вашите витамини можат да се кондензираат во овој пакет. Планер за пилули- има добри механички својства и отпорност на влијание, херметички заптивка и безбедно брави, така што апчиња нема да се истурат. Кутија за медицина- Оваа преносна кутија за пилули нуди тенок и преносен дизајн за да заземат помалку простор да го чуваат вашиот лек или витамини уредно и дискретно поорганизиран. Карактеристики на списокот со пакети 3 x Карактеристики- Направени од високо квалитетна пластика, цврста, без мирис, издржлива, пријателска за патувања, лесни и лесно ставени во торбата за рака или торба за патувања.

Параметри на производот

Стоката во категоријата