0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
БОАРЛИДА Канзас Тим Дизајн Регистарска Табличка Трајни Суета Таг Декоративни Алуминиум Автомобил Пред Лиценца Плта Покрива За Жени Мажи Момчиња Девојчиња 12 Х 6 Ин?

БОАРЛИДА Канзас Тим Дизајн Регистарска Табличка Трајни Суета Таг Декоративни Алуминиум Автомобил Пред Лиценца Плта Покрива За

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

€Големина€12 X 6 инчен висок сјај Автомобил Регистарска Табличка ●Боја●Користење на напредна технологија ЗА ув печатење за да се обезбеди долгогодишна издржливост. ●Позиција На дупка ● Четири дупки За монтирање За прецизно сечење, Кои се Заеднички за секој модел. ①Материјалот е Направен од алуминиум, издржлив, нема да се скрши,избледи, олупи или ' рѓа. Применлива Сцена Е Погодна За камион,автомобил,гаража,менза,бар,спална соба или додатоци за автомобили. €Големина€12 X 6 инчен висок сјај Автомобил Регистарска Табличка. ●Боја●Користење на напредна технологија ЗА ув печатење за да се обезбеди долгогодишна издржливост. ●Позиција На дупка ● Четири дупки За монтирање За прецизно сечење, Кои се Заеднички за секој модел. ①Материјалот е Направен од алуминиум, издржлив, нема да се скрши,избледи, олупи или ' рѓа. Применлива Сцена Е Погодна За камион,автомобил,гаража,менза,бар,спална соба или додатоци за автомобили.

Параметри на производот

Стоката во категоријата