0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплет Алатки ЗА Стегање RJ45 Поминете Низ Машина За Сечење Стриптизети Се-Во-Едно Етернет Стегач Алатка За Cat5e Cat6 Cat6a 8P8C Поминете Низ Модуларни Приклучоци Со 2 Замен?

Комплет Алатки ЗА Стегање RJ45 Поминете Низ Машина За Сечење Стриптизети Се-Во-Едно Етернет Стегач Алатка За Cat5e Cat6 Cat6a

DEN 319.84
Во магацинот.

Тековен

Quostional COMBO RJ45 Crimp Алатката комплет zwnegwe ethernet алатката за стегање вклучува Rj45 Crimp Tool Passthrough, 2 резервни blaeds и 1 x Упатство за Употреба €Се-ВО-Едно CAT6 Алатка За Стегање На Cat6 Zramping, Жица соголување, стегање, и сечење алатка за спарени-проводник податоци кабли.Идеален за стегање 8 позициони модуларни приклучоци како Што Се CAT5e, CAT6 и CAT6a конектори (вклучувајќи непокриени и заштитени) (не ЗАСИЛУВАЧ). Водичот за ожичување на алатот помага да се минимизираат грешките во жиците. ●Широка Апликација Quzed Модуларен crimp-конектор инсталација алатка за глас и податоци апликации. Поминете низ технологијата значително го намалува времето за подготовка. ●Мини Дизајн Quzhrash Овој cat6 crimper passthrow е околу 2/3 големина на традиционалните rj45 passthrippers. Компактниот дизајн лесно се справува за ergономски зафат и удобно дејство на компресија. Рачките на рачката нема да ви дозволат да бидете уморни и да спречите лизгање на раката за време на соголување, стегање и сечење.

Параметри на производот

Стоката во категоријата