0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплет за нега на чистење на труба, сет од 3 четки за чистење на трубачи Поставете додаток за одржување на музички инструменти, додаток за четка за четка за четка, ф?

Комплет за нега на чистење на труба, сет од 3 четки за чистење на трубачи Поставете додаток за одржување на музички инструменти, додаток

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Мека и издржлива : Четката е мека и издржлива, може да ја исчисти трубата без да предизвика штета Метална рачка : Четките имаат метална рачка. Анти-кавга и издржлив. 3 парчиња : Овој комплет вклучува 3 вида четки, облик на конус еден за чистење на уста, барел обликува еден за чистење на кратки цевки, сина четка за чистење на долги цевки. За чистење : Комплет за чистење за труба, направете ја работата за чистење и одржување многу полесно. Идеално додавање : Лесна и преносна, корисна алатка за сопствениците на труба. Карактеристики : Четката е мека и издржлива, може да ја исчисти трубата без да предизвика штета. Четките имаат метална рачка. Анти-кавга и издржлив. Овој комплет вклучува 3 вида четки, облик на конус еден за чистење на уста, форма на барел за чистење на кратки цевки, сина четка за чистење на долги цевки. Комплет за чистење за труба, олеснувајте ја работата за чистење и одржување.

Параметри на производот

Material:
Plastic
Color:
Shown as picture
Long Brush Length:
Approx. 85cm / 33.46inch
Cone Shape Brush Length:
Approx. 12.5cm / 4.92inch
Barrel Shape Brush Length:
Approx. 11.5cm / 4.53inch
Weight:
Approx. 33g
Package List:
1 x Trumpet Cleaning Brush Set (3pcs) :

Стоката во категоријата