0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Нано Carborundum Emery Sponge Nano Emery Sponges со рачка сунѓер четка за бришење сунѓер за садови и тави алатки за чистење домаќинства памук за отстранување на кујнски материјали за ?

Нано Carborundum Emery Sponge Nano Emery Sponges со рачка сунѓер четка за бришење сунѓер за садови и тави алатки за чистење домаќинства памук за

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

❤nano carborundum сунѓер-сунѓер со висока густина, добра цврстина, отпорна на абење, издржлива, силна апсорпција, еластичност и способност за отстранување Не ги повредувајте рацете, лесно да се отстранат тврдоглавата дамка и нечистотија. -материјали со висок квалитет-изработени од висококвалитетен сунѓер и алумина дијамантски песок, нетоксичен, еколошки, а не повредени раце. Внатрешно јадро со висок степен на сунѓер, преклопете на кој било начин, површината нема да се скрши. Clean без чистење-само натопете ја оваа подлога за чистење во вода и оставете ги нано-честичките да ги направат сите тешки чистачи без никакви штетни хемикалии, може да се намалат по желба. Applationе се користи широко опсег на апликации - може да се користи за да се четкаат тави, котелчиња, да се избришат табла за сечење, гуми и некои други кујнски прибор. Совршено за користење во кујната, бањата, гаражата или надворешноста, итн. - Најдобра услуга : Нашата деловна филозофија се заснова на квалитет и во производи и во услуги. Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте со нас навреме, ние ќе посакаме Решете го за вас во рок од 24 часа. ❤nano carborundum сунѓер-сунѓер со висока густина, добра цврстина, отпорна на абење, издржлива, силна апсорпција, еластичност и способност за отстранување. Не ги повредувајте рацете, лесно да се отстранат тврдоглавата дамка и нечистотија. -материјали со висок квалитет-изработени од висококвалитетен сунѓер и алумина дијамантски песок, нетоксичен, еколошки, а не повредени раце. Внатрешно јадро со висок степен на сунѓер, преклопете на кој било начин, површината нема да се скрши. Clean без чистење-само натопете ја оваа подлога за чистење во вода и оставете ги нано-честичките да ги направат сите тешки чистачи без никакви штетни хемикалии, може да се намалат по желба. Applationе се користи широко опсег на апликации - може да се користи за да се четкаат тави, котелчиња, да се избришат табла за сечење, гуми и некои други кујнски прибор.

Параметри на производот

Material:
diamond sand + sponge
Color:
Brown
Type:
sponge tool
Size:
10X7X3cm
Use:
for kitchen cleaning
Package Includes:
1 PCS X nano silicon carbide sponge:
Notes:
1. Due to manual measurement, the size may have 1-4 cm error.:
2. Due to the different monitors, the color may be different.:

Стоката во категоријата