0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Homoyoyo SHOES Storage Rack Shoe Slapper Slipper Rack Завршна решетка за складирање решетката за складирање решетки за складирање чевли за чување торбички за чевли за чевли, папучи за каф?

Homoyoyo SHOES Storage Rack Shoe Slapper Slipper Rack Завршна решетка за складирање решетката за складирање решетки за складирање чевли за

DEN 819.20
Во магацинот.

Тековен

Железо Организатор за складирање на палто : Заштеда на простор и лесен за движење. Решетка за складирање на чевли : Чувајте ги чевлите добро организирани. Решетка за чевли : Инсталација на лепило, поставена на wallид без дупчење или алатка, до идот. Slicper Rack : Погодно е за мазна, не-порозна површина и локации за бања или туш кабини, за да ги задржите чевлите/папучи суви. Завршување на решетката за складирање на решетката : Стилска и цврста конструкција. Список на пакети 1 x wallид монтирање на решетки за чевли за складирање на полици за складирање на полиња за бања (кафе) Карактеристики - Материјал : Организатор за складирање на железо. - Боја : решетката за лизгање на кафе. - Големина : приближно. 26 x 8,5 x 10,5 cm / 10.2 x 3,3 x 4,1 инчи (L x W x H). - Стилска и цврста градежна решетка за чевли. - Инсталација на лепило подлога, монтиран wallид без дупчење или алатка, до решетката за складирање на wallидни чевли.

Параметри на производот

Стоката во категоријата