0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Yosoo 5V 2A USB грејач на греење на половината за греење на половината за греење на миленичиња, постела за греење електрична грејач, електрична крпа за греење, греење за г?

Yosoo 5V 2A USB грејач на греење на половината за греење на половината за греење на миленичиња, постела за греење електрична грејач,

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Погодно за напојување, само поврзете го со USB порт на електрична енергија или адаптер за напојување од 5 V 2 A Направено од висококвалитетен материјал за греење на јаглеродни влакна, здрав, издржлив и сервисен живот. Безбеден и лесен за употреба, може да се шие на која било покривка на крпа или седиште. Широко се користи за затоплување на рамото, вратот, половината, грбот, стомакот и перничето или миленичињата. Подлогата за греење е преклопна и не е лесна за деформација. Лесно за и може да се мие со вода. Погодно за напојување, само поврзете го со USB порт на електрична енергија или адаптер за напојување од 5 V 2 A. Направено од висококвалитетен материјал за греење на јаглеродни влакна, здрав, издржлив и сервисен живот. Безбеден и лесен за употреба, може да се шие на која било покривка на крпа или седиште. Широко се користи за затоплување на рамото, вратот, половината, грбот, стомакот и перничето или миленичињата. Подлогата за греење е преклопна и не е лесна за деформација. Лесно за и може да се мие со вода. Изработено од висококвалитетен материјал за греење на јаглеродни влакна, здрав, издржлив и сервисен живот. Безбеден и лесен за употреба, може да се шие на која било покривка на крпа или седиште. Погодно за напојување, само поврзете го со USB порт на електрична енергија или адаптер за напојување од 5 V 2 A. Подлогата за греење е преклопна и не е лесна за деформација. Лесен за и може да се мие со вода. Широко се користи за затоплување на рамото, вратот, половината, грбот, абдоменот и перничето или миленичињата. Спецификација : Карактеристики : 1. Изработено од висококвалитетен материјал за греење на јаглеродни влакна, здрав, издржлив и сервисен живот. Безбеден и лесен за употреба, може да се шие на која било покривка на крпа или седиште. Погодно за напојување, само поврзете го со USB порт на електрична енергија или адаптер за напојување од 5 V 2 A.

Параметри на производот

Features:
1. Made of high quality carbon fiber heating material, sturdy, durable and service life.:
2. Safe and easy to use, can be sewing onto any cloth or seat cover.:
3. Convenient to power, just connect it to USB port of power bank, or power adapter of 5V 2A.:
4. The heating pad is foldable and not easy to deform. Easy to and can be washed with water.:
5. Widely used for warming shoulder, neck, waist, back, abdomen and cushion or pet bed.:
Specification:
Condition:
Brand New
Item Type:
Electric Heater Pad
Model:
3515
Material:
Carbon Fiber Heating Material
Color:
As Pictures Shown
Input:
5V, 2A
Power:
8W
Switch:
3 Mode Temperature
Application:
Waist, Pet, Cushion, Abdomen, etc
Size:
35x15cm/13.78x5.91inch(Approx.)
How to Use:
1:The switch can not open:
2:Can turn it on, but it will automatically turn it off:
3:The switch can be turned on, but the temperature cannot be adjusted. If it appears below the mid-range, it will automatically turn off:
So you must use real 5V2A output charger or power bank:
How much heating time mainly depends on the actual capacity of the charging treasure, after testing the true capacity of 10,000 mAh charging treasure, high-grade:
4 hours, medium
Washing Instruction:
Take out power bank, add neutral detergent to wash by hand, do not forcefully knead or :

Стоката во категоријата