0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Стапчиња ЗА Јадење ЦУНАГИ, Лесни, 9,1 инчи, Стилски, На Отворено, Кампување, СКАРА, Титаниум, Алуминиум, Произведени Во Јапонија, Цубамесањо, Сплит Тип, Преклоплив, Ком?

Стапчиња ЗА Јадење ЦУНАГИ, Лесни, 9,1 инчи, Стилски, На Отворено, Кампување, СКАРА, Титаниум, Алуминиум, Произведени Во Јапонија, Цубамесањо,

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

Дијаметар 7 х Должина 230 (мм) Се препорачува за кампување и Скара, како и носење наоколу КАКО МОИТЕ стапчиња за јадење. Достапно во 4 бои. Поделени и компактни преносни алуминиумски стапчиња за јадење. Едноставен тип на завртка за лесно разделување. Изработени од алуминиум и лесни стапчиња за јадење може да се чуваат во посветен случај за лесно носење. Дијаметар 0,3 х Должина 9,1 инчи( 7 х 230 мм); Се Препорачува за кампување и Скара, како и носење наоколу КАКО МОИТЕ стапчиња за јадење. Поделени и компактни преносни алуминиумски стапчиња за јадење. Едноставен тип на завртка за лесно разделување. Изработени од алуминиум и лесни стапчиња за јадење може да се чуваат во посветен случај за лесно носење.

Параметри на производот

Стоката во категоријата