0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Јардве 4 парчиња Декорации На Вештачки Цветни Суши Плочи Живописни Цвеќиња Јапонски Суши Сашими Украси За Чинии За Сервирање Цветни Растенија За Домашен Ресторан ?

Јардве 4 парчиња Декорации На Вештачки Цветни Суши Плочи Живописни Цвеќиња Јапонски Суши Сашими Украси За Чинии За Сервирање Цветни

DEN 367.84
Во магацинот.

Тековен

Крпа ВЕШТАЧКО РАСТЕНИЕ ВЕШТАЧКИ МИНИ ЦВЕТ исклучителниот и прецизен дизајн го прави попривлечен и рафиниран и е нежен украс што не можете да го пропуштите. Со фината изработка и пластичниот материјал, може да се користи долго време. АКВАРИУМ РЕЗЕРВОАРОТ РАСТЕНИЈА ЛАЖНИ КОНДЕНЗИРАН РАСТЕНИЈА Исклучителна изработка и добри материјали обезбедуваат долг работен век и совршени детали. Ништо не изгледа поприродно или не ја оживува вашата внатрешна средина украсни растенија. САШИМИ СУШИ ПЛОЧА ЦВЕТ ЈАДЕЊЕ ЦВЕТ ДЕКОР декорација на суши плоча изработена од стабилна и издржлива пластика и ткаенина е сигурна за употреба. САШИМИ ПЛОЧА ЛОТУС ДЕКОР СЛУЖАТ ПЛОЧА Декорација Карактеристики креативен дизајн, исклучителна и уникатна, реална. Многу е погоден За Јапонски продавници за храна и ресторани за украсување јадења. СУШИ САШИМИ ПОСЛУЖАВНИК ДЕКОРАЦИЈА лажниот цвет може да се користи за украсување на вашите јадења и чинии и да ви даде добро расположение кога јадете. Опис дали барате професионален, достапен декор за суши плочи? Дали сте во потрага по цврста, алатка што може да се користи за извршување на повеќе работни места одеднаш? Ако одговорот е да, не гледајте повеќе! Нашиот професионален Декор За Чинии За Суши мора да ги задоволи вашите потреби. Тоа е еден од најдобрите избори за вас. Карактеристики-Боја : Избрани-Материјал : Пластика, Крпа-Големина : 31, 00Х6, 00Х6, 00см, 12, 18Х2, 36Х2, 36во-декорацијата на суши плочата изработена од стабилна и издржлива пластика и крпа е сигурна за употреба.

Параметри на производот

Стоката во категоријата