0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Скут Биро, Преклопен Кревет Биро, Компјутер Лаптоп Биро, Лаптоп Стојат За Кревет, Кревет Послужавник Маса Со Жлеб, Бела Јавор Боја Лаптоп Кревет Маса, Лаптоп Скут Би?

Скут Биро, Преклопен Кревет Биро, Компјутер Лаптоп Биро, Лаптоп Стојат За Кревет, Кревет Послужавник Маса Со Жлеб, Бела Јавор

DEN 1134.40
Во магацинот.

Тековен

Qroove Дизајниран Q : со дизајниран интимен жлеб, креветот за лаптоп за кревет може да собере таблет, пенкало, мобилен телефон итн Исто така, може лесно да се чува под кауч, софа и кревет. ●Отпорен На гребење И Отпорен На Абење Q : фиоката За лаптоп што се преклопува е отпорна на гребење и отпорна на абење, водоотпорна и лесна за бришење. Силна носивост, без деформација по долготрајна употреба. €Рачка Дизајниран Q : аглите на масата во форма на лак се дизајнирани да спречат испакнатини и да се грижат за безбедноста. Дизајнираната интимна рачка го прави бирото за скут на лаптопот поудобно за употреба. ●Задебелена Плоча За Густина● : задебелената плоча за густина е рамна и цврста, а нозете на масата за каучот се изработени од загради од јаглероден челик, кои се силни и издржливи. €Зачувување На Вашиот Растојание Q : креветот за лаптоп не е потребно да се инсталира. Лесно се преклопува. Табелата за лаптоп може да се чува во аголот кога не се користи, не зафаќа простор. Qroove Дизајниран Q : со дизајниран интимен жлеб, креветот за лаптоп за кревет може да собере таблет, пенкало, мобилен телефон итн. Исто така, може лесно да се чува под кауч, софа и кревет. ●Отпорен На гребење И Отпорен На Абење Q : фиоката За лаптоп што се преклопува е отпорна на гребење и отпорна на абење, водоотпорна и лесна за бришење. Силна носивост, без деформација по долготрајна употреба.

Параметри на производот

Item Type:
Bed DeskMaterial
Function:
Foldable bed desk, easy to use
Size:
Approx. 39.9 x 60 x 27.6cm / 15.7 x 23.6 x 10.9in
Package List:
1 x Bed Desk

Стоката во категоријата