0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
uxcell внатрешно задржување на прстените на вртежите директно сноп прстен прецизност на клирите од 8-инчи 8-инчи

uxcell внатрешно задржување на прстените на вртежите директно сноп прстен прецизност на клирите од 8-инчи 8-инчи

DEN 415.84
Во магацинот.

Тековен

Дизајн : директен врв, внатрешенpip е фалсификуван навнатре за да се спречи задржување на прстените од лизгање и се користи за инсталирање и отстранување на внатрешните прстени на внатрешните дупки. Материјал : фалсификувани од висок јаглероден челик, калење со висока фреквенција и термичка третирана за јачина и издржливост. Цврсти совети : Нема искривување на кружни, лесно вклопување. Вметните совети се направени од пролетна жица со голема густина. Употреба : Алатка за инсталација и отстранување на прстенот Ц и алатка за отстранување на рацете. Широко се користи за отстранување или инсталирање на пролетта во механичка опрема. Пластични рачки : Пластични обложени рачки за анти-лизгање и удобност. Зафатете се погодно за време на фитинг и отстранување. Спецификација : Големина : 8-инктотална должина : 195мм / 7,68 "Должина на вилицата : 52мм / 2.05" Материјал : Висок јаглероден челик, TPRFINISH : Црна облога, Полиирање Пакет Вклучен : 1 x Внатрешно задржување на прстените Опис : 1. Дизајн : директен врв, внатрешен.pip е фалсификуван навнатре за да се спречи задржување на прстените од лизгање и се користи за инсталирање и отстранување на внатрешните прстени на внатрешните дупки. Материјал : фалсификувани од висок јаглероден челик, калење со висока фреквенција и термичка третирана за јачина и издржливост.

Параметри на производот

Size:
8-Inch
Total Length:
195mm / 7.68
Jaw Length:
52mm / 2.05
Material:
High Carbon Steel, TPR
Finish:
Black Coating, Polishing
Package Included:
1 x Internal Retaining Ring Pliers
Description:
1. Design:
Straight tip, internal.Tip is forged inward to prevent retaining rings from slipping off and is used for installing and removing internal rings on the inside bore holes.
2. Material:
Forged from high carbon steel, high frequency quenching and heat treated for strength and durability. Designed to minimize tip breakage, and offer extended tool life.
3. Sturdy Tips:
No distortion of circlips, easy fitting. Inserted tips are made from high density drawn spring wire, a spring compression tool.
4. Usage:
C-ring installation and removal hand repair tool. Widely used to remove or install the spring in the mechanical equipment. Hold rings securely.
5. Plastic Handles:
Plastic coated handles for anti-slip and comfort grip. Grip conveniently during fitting and removal.

Стоката во категоријата