0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплетот Четки За трепки Содржи 25 Парчиња Празни Цевки со 75 Парчиња Четки За Трепки За Продолжување На Трепките, Калеми За Чистење На Стапчиња За Маскара Цевка За ?

Комплетот Четки За трепки Содржи 25 Парчиња Празни Цевки со 75 Парчиња Четки За Трепки За Продолжување На Трепките, Калеми За Чистење

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

●Пакетот Вклучува● ќе добиете 25 парчиња празни цевки за контејнери со четки за трепки со 75 парчиња четки за еднократна употреба Доволно количество за секојдневна употреба или замена. Quality Cally Tube е изработена од пластичен акрилик, а нашите калеми за трепки со капаци се отпорни на прашина и нечистотија, одржувајќи ја четката во одлична состојба. ●Практично За Употреба Овие цевки за контејнери можат да ги одржат вашите четки во добра состојба, четката во секоја цевка е за еднократна употреба и лесно може да се замени, трепките може да се фиксираат на капакот на цевката, не грижете се за губење. Цевката е лесна за носење и можете да ја чувате во чантата или џебот од палтото. ●Широка Примена} Овие комплети четки За трепки ќе ви ги задоволат потребите за секојдневна употреба, замена и споделување, погодни и за домашна и за салонска употреба, повеќето жени и девојки ќе ги обожаваат овие дијамантски цевки за трепки. Можете да ја користите четката за маскара како четка за веѓи, четка за продолжување на трепките и други алатки кои ќе ви помогнат да ја завршите шминката, добро за почетниците да вежбаат, преуредување на шминкерот или лична секојдневна употреба. €Одличен Подарок}овие комплети четки за маскара се многу практични и се совршени за секого како продолжување на трепките, тие се идеален подарок за клиентите за продолжување на трепките, исто така, можат да го испратат на вашите љубовници, пријатели или член на семејството како подарок.

Параметри на производот

Color:
black
Material:
plastic, fiber
Package included:
25 x empty tubes + 75 x mascara brushes
Warm notes:
Please allow slight size error due to manual measurement. :
Please allow slight color difference due to different monitor. :

Стоката во категоријата