0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Абаодам Простор 2 парчиња Картонски Штанд За Кекси 3 Нивоа Кула За Десерт Фиока За Еднократна Употреба Мини Држач За Торта За Торта Кула За Кула За Кула За Прикажува?

Абаодам Простор 2 парчиња Картонски Штанд За Кекси 3 Нивоа Кула За Десерт Фиока За Еднократна Употреба Мини Држач За Торта За Торта Кула За Кула

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Картонски Држач За Кекси Со 3 Нивоа Кула За Десерт Фиока За Еднократна Употреба Мини Држач за Торта За Кула За Кула За Кула За Кула За Прикажување Држач За Свадбен Роденден Материјали За Чајна Забава Тркалезен Држач За Торта Лесен за Составување. Потребни Се Неколку Минути за Да Ги Поврзете Парчињата и Да Затегнете сѐ Нагоре. Држач За Дисплеј За десерт Ставете Го Штандот За Торта на Масата За Десерти, Колачи, Сладолед и Многу Повеќе. Држач за торта од хартија Исклучителен Штанд За Прикажување Торта, Совршен За Забави, Тушеви За Бебиња, Ресторани, Пекари, Родендени и Дисплеи На Прозорци. 3 Ниво Кекс Штанд Трислоен Дизајн, Можете Да Поставите Разни Предмети Во исто време. Картонски Држач За Кекси Со 3 Нивоа Кула За Десерт Фиока За Еднократна Употреба Мини Држач за Торта За Кула За Кула За Кула За Кула За Прикажување Држач За Свадбен Роденден Материјали За Чајна Забава. Тркалезен Држач За Торта Лесен за Составување. Потребни Се Неколку Минути за Да Ги Поврзете Парчињата и Да Затегнете сѐ Нагоре. Држач За Дисплеј За десерт Ставете Го Штандот За Торта на Масата За Десерти, Колачи, Сладолед и Многу Повеќе. Држач за торта од хартија Исклучителен Штанд За Прикажување Торта, Совршен За Забави, Тушеви За Бебиња, Ресторани, Пекари, Родендени и Дисплеи На Прозорци. 3 Ниво Кекс Штанд Трислоен Дизајн, Можете Да Поставите Разни Предмети Во исто време. Описако барате професионален и достапен штанд за торта,тогаш вашето истражување е тука.

Параметри на производот

Стоката во категоријата