0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Интимно Хигиенско Перење, 2 парчиња Интимно Перење За Жени, Нега На Приватни Делови Течен Мирис Чешање Отстранување, Женска Хигиена Миење Ph Рамнотежа Интимно Перењ?

Интимно Хигиенско Перење, 2 парчиња Интимно Перење За Жени, Нега На Приватни Делови Течен Мирис Чешање Отстранување, Женска Хигиена Миење

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

Олеснување На Чешањето : женското приватно средство за чистење делови може да го ублажи секојдневното чешање и чешање поврзани со габични инфекции, кои без никаков несакан ефект Отстранување на мирис : женското интимно хигиенско миење може да го отстрани лошиот мирис, ефикасно да го ублажи чешањето, да помогне во навлажнување и грижа за кожата. Рамнотежа PH : вкупно 2 парчиња приватно миење на делови, помага да се балансира p H вредноста на жените, што може ефикасно да обезбеди траен комфор. Безбеден За Употреба : комплет за миење приватни делови од жени изработен од безбедни состојки, благ и не иритирачки, кој е погоден за сите видови кожа. Лесно Се Нанесува : Исчистете ги и исушете ги приватните делови, извадете ја течноста за чистење со сламка во шишето и нанесете ја на приватните делови. Отстранување на мирис : женското интимно хигиенско миење може да го отстрани лошиот мирис, ефикасно да го ублажи чешањето, да помогне во навлажнување и грижа за кожата. Олеснување На Чешањето : женското приватно средство за чистење делови може да го ублажи секојдневното чешање и чешање поврзани со габични инфекции, кои без никаков несакан ефект. Рамнотежа PH : вкупно 2 парчиња приватно миење на делови, помага да се балансира p H вредноста на жените, што може ефикасно да обезбеди траен комфор.

Параметри на производот

Item Type:
Women Private Part Cleanser
Material:
Organics
Characteristic:
Olive oil extract, no side effects, good internal environment maintenance.
How to Use:
Cleanseanddrytheprivateparts,takeouttheliquidwithastrawinthebottleandapplyittotheprivateparts,severecasesevery4hourstouse.:
Package List:
2 x Women Private Part Cleanser:

Стоката во категоријата