0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
СОЛУСТ Триаголен Држач За Преклопен Држач За Автомобил Држач За Таблети За Држач За Десктоп За Автомобил Држач За Маса Држач За Телефон Мрзлив Држач За Таблети Дес?

СОЛУСТ Триаголен Држач За Преклопен Држач За Автомобил Држач За Таблети За Држач За Десктоп За Автомобил Држач За Маса Држач За Телефон Мрзлив

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

Прилагодлива Решетка За Мобилни Телефони : можете да го поставите вашиот мобилен телефон или таблет на него за да гледате филмови и да следите ТВ-емисии Едноставен Држач За Мобилен Телефон : Десктоп Држач За Таблети За Држачи За Таблети Држачи За Мобилни Телефони Стојат Мрзлива Заграда За Домашна Канцеларија. Контролна Табла за автомобили : На површината на уредите се додаваат Заштитни влошки за да се заштити машината од гребење. Штанд за мобилни Телефони : Совршено За подарок за вашите пријатели, колега, соработници,. Флексибилен Држач За Мобилни Телефони : висококвалитетен материјал и фина изработка и цврст некое време. Прилагодлива Решетка За Мобилни Телефони : можете да го поставите вашиот мобилен телефон или таблет на него за да гледате филмови и да следите ТВ-емисии. Едноставен Држач За Мобилен Телефон : Десктоп Држач За Таблети За Држачи За Таблети Држачи За Мобилни Телефони Стојат Мрзлива Заграда За Домашна Канцеларија. Контролна Табла за автомобили : На површината на уредите се додаваат Заштитни влошки за да се заштити машината од гребење. Штанд за мобилни Телефони : Совршено За подарок за вашите пријатели, колега, соработници,. Флексибилен Држач За Мобилни Телефони : висококвалитетен материјал и фина изработка и цврст некое време. Пакетот Вклучува 2 x Пластични Штандови За Таблети Карактеристики-Големина : Прибл. 18, 50Х3, 00Х2, 30см/7, 27х1, 18Х0, 90во монтирање на мобилен телефон за биро. - Материјал : Апс Прилагодлива Телефонска Поддршка. - Опсег На Примена : Погоден За таблети и мобилни телефони Под 10 инчи Пластични Штандови За Таблети.

Параметри на производот

Стоката во категоријата