0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ДОИТОЛ Тоалет Клип 3 парчиња Тоалети Со Рачка За Отстранување На Одводни Канали Средство За Чистење Алат Најблиску Одводна Цевка Вшмукување Затнување Канализациј?

ДОИТОЛ Тоалет Клип 3 парчиња Тоалети Со Рачка За Отстранување На Одводни Канали Средство За Чистење Алат Најблиску Одводна Цевка Вшмукување

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

Пвц, нерѓосувачки челик, гума Хигиенска Четка За Тоалет : - гумената површина е по употреба, исто така долгата рачка е издржлива за употреба. Клипот За Отпадни Цевки : - Лесен за отстранување на блокадата и во бањата или кујната, економичен и издржлив за употреба. Алатка За Одвод На тоалет : Убава алатка за бања за чистење и употреба. Тоалет : Изработен од висококвалитетен материјал, средството за чистење е издржлива и долготрајна употреба. Клип : гумениот клип ја олабавува блокадата преку вшмукување. Пвц, нерѓосувачки челик, гума. Хигиенска Четка За Тоалет : - гумената површина е по употреба, исто така долгата рачка е издржлива за употреба. Клипот За Отпадни Цевки : - Лесен за отстранување на блокадата и во бањата или кујната, економичен и издржлив за употреба. Алатка За Одвод На тоалет : Убава алатка за бања за чистење и употреба. Тоалет : Изработен од висококвалитетен материјал, средството за чистење е издржлива и долготрајна употреба. Клип : гумениот клип ја олабавува блокадата преку вшмукување. Список на пакети 1 x Опис На Тоалетот Опис На Стоката Клипот-Ефикасна способност за чистење, може да се справи со разни блокади предизвикани секакви ѓубре.хигиенска четка За тоалет ова е клип за тоалет, кој е изработен од врвен материјал, издржлив и практичен за долгорочна употреба.

Параметри на производот

Стоката во категоријата