0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Нт-линг Прсти Стапчиња За Јадење За Гејмери, Снек Стапчиња За Јадење, Компир Чипс Клешти, Снек Клипови, Снек Храна Клешти, Пластични Мини Тонг, Игри Ракави, Игра Конт?

Нт-линг Прсти Стапчиња За Јадење За Гејмери, Снек Стапчиња За Јадење, Компир Чипс Клешти, Снек Клипови, Снек Храна Клешти, Пластични

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Безбеден материјал : изработен е од пластика ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ за храна Безбедноста и заштитата на животната средина, лесни за чистење, може повторно да се користат. Уникатен дизајн : овој стапче за јадење за закуски усвојува дизајн без раце, кој може да ви помогне да јадете закуски додека играте игри или работите без да ги валкате рацете или да ги окупирате зафатените прсти, што може да ги реши вашите грижи. Лесен за употреба : стапчињата за јадење за ужина треба само да ставите два прста во тркалезната дупка, да ги ставите стапчињата за јадење на прстите, лесно можете да ги контролирате стапчињата за јадење за да ја стегнете храната и да уживате во вашето прекрасно патување со ужина. Широко користени : овие стапчиња за јадење за ужина се погодни за многу прилики, многу погодни за роденденски забави, годишнини, вечери, семејни собири, Божиќ и многу други прилики. Тие се добар помошник за уживање во закуски. Еднократно : Стапчињата за јадење Со Прсти за Ужина се магична алатка за домаќинство што може да се измие со вода, што значи дека може повторно да се користи многу пати, што може да ви помогне да ги ослободите рацете и да имате долг работен век.

Параметри на производот

Material:
High quality ABS plastic. Color

Стоката во категоријата