0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ЧЕТКА ЗА Миење Автомобили ИНВУЏИН Со Удобен Зафат, Телескопски Столб Што Се Напојува Со Вода, Меки Влакна За Прицврстување На Градинарско Црево, Дом, Караван, Камио?

ЧЕТКА ЗА Миење Автомобили ИНВУЏИН Со Удобен Зафат, Телескопски Столб Што Се Напојува Со Вода, Меки Влакна За Прицврстување На Градинарско

DEN 1144.00
Во магацинот.

Тековен

●Гаранција за услуга : Ние Обезбедуваме 100% Задоволство и Гаранција За Враќање На Парите Ако Имате Какви било Прашања, Ве Молиме Испратете Ни Е-Пошта, Ние ќе Ви Одговориме Во Рок Од 24 Часа и Ќе Ви Ја Обезбедиме Услугата. ●Мултифункционален : Добро Функционира во Различните Окн, Вклучувајќи Автомобил За Прашина, Прозорец и Внатрешни Седишта, Цртичка Итн. Погоден е за Перење Автомобили, Депилација, Чистење, Прашина и Домашни Производи од Висока Класа. Направете Чистење Полесно, Побрзо и Попрактично. ●Висококвалитетни Материјали : Глава За Четка Од Микрофибер Шенил, Мека и Удобна, Добар Ефект на Чистење, Нема да ја Оштети Бојата на Автомобилот. Меките, Неабразивни Влакна Без Напор Ја Држат Нечистотијата, Прашината и Маснотиите од Која било Површина. ●Дизајн што може да се повлече : Стапчето Што Се Повлекува на Четката Ви Овозможува Да Го Исчистите Повисокото Место, Каде што не Можете да Стигнете. И Опашката и Средината На Прачката Имаат Обвивка од Сунѓерска Пена, Која Е Анти-Лизгава и Лесна за Држење. Се Чувствува Многу Удобно Кога Се Користи. Покрај тоа, Тој е Пренослив и Нема Да зазема Многу Простор. ●Четка За Вода за автомобили : ова Е Четка за Чистење Што Поминува Вода Што Може Да Се Повлече, Која Ги Комбинира Трите Функции На Испирање, Четкање и Перење, Што Ви Овозможува Лесно Да Ја Завршите Работата за Чистење На Автомобилот. Едноставно Поврзете Го Цревото Со Дното на Шипката За Четка, Лесно Можете Да Ги Исчистите сите Тешко Достапни Места. Дали Сеуште Сте Загрижени За Перење Автомобили?Зарем Не Стигнувате До Покривот Додека Го Миете Автомобилот?Нашата Четка За Автомобил Што Поминува Вода Ви Помага Да Го Олесните Миењето Автомобили.

Параметри на производот

Стоката во категоријата