0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Анголично преносен миксер за цемент 2 парчиња сув wallид боја миксер за миксер за миксери бит кал -миксер за вежбање Едвард алатки за боја и кал и кал и машина за миксе?

Анголично преносен миксер за цемент 2 парчиња сув wallид боја миксер за миксер за миксери бит кал -миксер за вежбање Едвард алатки за боја

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

Миксер за боја и малтер : Висока цврстина и издржлива за долгогодишна употреба дома или на градилиште Миксер за боја за вежба : изграден со заварена рамка, не е лесен или прилеп. Долг сервисен живот за вас. Миксер за лопатка за вежба : Се користи за мешање на бои, епоксидни смоли, гипс, итн. Може да се користи и за мали парчиња малтер. Вежба за миксер од кал : Отпорна, не е лесна за 'рѓа и оштетена, висока цена на перформансите. Миксер од кал и боја на сув ид : рециклирачки, долг животен век. Погоден за цемент, кит, боја, облога и друга течност. Пакетот вклучува карактеристики на шипки за мешање 2 x цемент - Материјал : Јаглероден челик. - Рециклирачки, долг животен век. Погоден за цемент, кит, боја, облога и друга течност. - Боја : разновидна боја. - Отпорен, не е лесен за 'рѓа и оштетена, високи перформанси на трошоците. - Големина : 50. - Добра цврстина, не е лесна за деформација, носење и солза.

Параметри на производот

Стоката во категоријата