0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Држач за Тркала за летање estинк, 330мм/13ин Клуч За Клуч Клуч Прилагодлив Држач За Клучеви, Фиксен Клуч За Поправка На Спојката Со Замаец Алатка За Влечење ЗА МОТОЦИКЛ ?

Држач за Тркала за летање estинк, 330мм/13ин Клуч За Клуч Клуч Прилагодлив Држач За Клучеви, Фиксен Клуч За Поправка На Спојката Со

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

КВАЛИТЕТНО ЖЕЛЕЗО + гума : Супериорен железен и гумен материјал, цврст, антикорзивен и има долга издржливост, силна отпорност на удар, држачот на тркалото за мува има долг работен век и одлични перформанси, нема потреба често да се менувате и достоен за вашата доверба ПРИЛАГОДЛИВ ДРЖАЧ за КЛУЧЕВИ : овој прилагодлив држач за влечење е погоден за макари за замаец и спојка. Прилагодливата карактеристика му овозможува да одговара на низа големини и цврстата конструкција гарантира дека ќе издржи честа употреба. ЕДНОСТАВЕН ЗА РАКУВАЊЕ : designedономски дизајниран, лесен за ракување, висока работна ефикасност, заштедете време и напор. Со должина од 330мм (13 инчи), прилагодливиот извлекувач на спојката е лесен за ракување и прилагодување за да одговара на вашите потреби. ОПСЕГ на ПРИМЕНА : Широка примена, универзална за различни модели на мотоцикли, што е практично за употреба. Оваа прилагодлива алатка за извлекување на спојката за клучеви е совршена за одржување на мотоцикли и АТВ.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Fly Wheel Holder 
Material:
Iron + Rubber
Color:
As picture shown
Total Length:
Approx. 330mm/13in
Application:
Universal for motorcycle
Package List:
1 x Fly Wheel Holder :

Стоката во категоријата