0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Хејарбајт 2 парчиња Вклучен/Исклучен Тркалезен Прекинувач За Рокери со 2 жици Со Дијаметар Од 11,5 мм НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА 250V/6А 125V/10А 2 Пински 2 Позиција За Апарати За До?

Хејарбајт 2 парчиња Вклучен/Исклучен Тркалезен Прекинувач За Рокери со 2 жици Со Дијаметар Од 11,5 мм НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА 250V/6А 125V/10А

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

€ГОЛЕМИНА q-Големина На Панел : D11 5; Терминали : 2 пински; Позиција : 2; Дијаметар На Дупка : 11,5 mm/0,45"; Должина На Жица : 15cm/5,91"; Напон На Рејтинг/Струја : 250 V/6 A 125 V/10 A; Светлосен Напон : нема светло вклучено; Форма На Заглавие На Копчето : Тркалезна; Боја : Црна, Црвена; Тип : ВКЛУЧЕНО-ИСКЛУЧЕНО(SPST). €МАТЕРИЈАЛ q - прекинувачот за рокери за Чамци е изработен од висококвалитетни пластични и метални материјали и има софистицирана структура, цврст и издржлив, овој цврст прекинувач за рокери е направен за отпорност на корозија, отпорност на киселина и висока издржливост. ●КАРАКТЕРИСТИКА€ - прекинувачот за рокери за Чамци е лесен за инсталирање и издржлив.Со нашиот строг систем за контрола на квалитетот, ја тестираме секоја ставка и обезбедуваме добра состојба пред да испратиме. ●АПЛИКАЦИЈА● - овој мини-рокерски прекинувач е широко користен за разни видови апарати за домаќинство и контрола НА моќноста САМ, како што се брод, камион, контрола НА ПАНЕЛ САМ, светла, диспензер за вода, генератор, тенџере за кафе, звучник, ТВ и табла ЗА леб сам контрола на моќноста. ●ЗАБЕЛЕШКА● - Изберете соодветно рачка за лемење за да го забрзате лемењето; флуксот мора да биде во соодветна количина; при лемење, обидете се да ја свртите иглата на прекинувачот надолу.

Параметри на производот

Стоката во категоријата