0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Двоглед За Деца, 8х21 Фернгл? Сер Мали Компактни телескопи Двоглед Светлина Мини Двоглед Деца Двоглед Со Висока Резолуција Предавател Оптика За Гледање Птици, старг?

Двоглед За Деца, 8х21 Фернгл? Сер Мали Компактни телескопи Двоглед Светлина Мини Двоглед Деца Двоглед Со Висока Резолуција Предавател Оптика

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Цврстата рамка и гумениот оклоп, тесната инсталација и заштита го прават да ги издржи најтешките временски услови Гумениот оклоп што апсорбира удари обезбедува максимална заштита. Двогледот на окуларот со голема моќност се кристално јасни, цврсти структури и јасни оптички компоненти! Тие се совршени за вашите раце, фокусот е мазен, а големината е соодветна, можете да ја ставите на торба или појас. Прилагодливи очни капаци, ротирачки и лизгачки гумени очни капаци : ротирачките и лизгачките гумени очни капаци им овозможуваат на корисниците да ги прилагодат очното јаболко за да постигнат прилагодено вклопување-обезбедувајќи комплетно видно поле и максимална удобност во подолг период на употреба. Целосно повеќеслојни леќи, водоотпорни и ултра издржливи рачки што не се лизгаат ви обезбедуваат се што ви треба. Лесен и преклоплив, многу удобен и лесен за носење. Двогледот е дизајниран за активности на отворено (како што се качување, пешачење, возење, гледање диви животни и сценографии).

Параметри на производот

Parameters:
8 * 21
Lens material:
BAK4
Coating:
FMC multilayer coating
Ocular:
12mm
Objective diameter:
21mm
Field of view:
m 122/1000 m
Net Amount:
178g
Gross Weight:
280g
Color box size:
121 * 116 * 55mm
Focusing method:
+ midrange tone for the right eye
Packing List:
Telescope * 1:
Storage bag * 1:
Bracelet * 1:
Wiper * 1:
Manual * 1:
Customer Questions & Answers :

Стоката во категоријата