0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
KE1CLO мал водоотпорен звучник Bluetooth, Hifi звучен ефект, преносни звучници Bluetooth безжичен со LED светла, звучник за туширање за спорт/кампување/пешачење

KE1CLO мал водоотпорен звучник Bluetooth, Hifi звучен ефект, преносни звучници Bluetooth безжичен со LED светла, звучник за туширање

DEN 163.04
Во магацинот.

Тековен

Hifi звучен ефект : Стерео звучници со голем калибар, размножување на отворено звук, одличен квалитет на звук близу до звук Распоред на бас : Звукот е во ниски фреквенции, а високите ноти се гласни и јасни, тресејќи го сабвуферот со зголемување и чувство. Преносен и исклучителен : ткаен дизајн на ленти, компактен и преносен, здрав и издржлив, лесен за кревање на стерео; Може лесно да се обеси на ранци или велосипеди. Без страв од дожд, секојдневно хидроизолација : нема страв од прскање на дожд, нема потреба да се грижите за оштетување на дождот, да уживате во музиката во потполност. Брз пренос : Bluetooth 5.0 технологија, брз и стабилен пренос, со директно растојание за поврзување од над 10 метри, правејќи слушање бесплатно. Hifi звучен ефект : Стерео звучници со голем калибар, размножување на отворено звук, одличен квалитет на звук близу до звук. Распоред на бас : Звукот е во ниски фреквенции, а високите ноти се гласни и јасни, тресејќи го сабвуферот со зголемување и чувство. Преносен и исклучителен : ткаен дизајн на ленти, компактен и преносен, здрав и издржлив, лесен за кревање на стерео; Може лесно да се обеси на ранци или велосипеди. Без страв од дожд, секојдневно хидроизолација : нема страв од прскање на дожд, нема потреба да се грижите за оштетување на дождот, да уживате во музиката во потполност. Брз пренос : Bluetooth 5.0 технологија, брз и стабилен пренос, со директно растојание за поврзување од над 10 метри, правејќи слушање бесплатно. Нов звучник на Bluetooth за спортско копче на отворено, безжични светла во боја, преносни водоотпорни велосипедизам мини аудио системи Спецификација : Име на производ : Bluetooth Audioproduct Боја : Purplematerial : Absgross Тежина : 212 G/0.

Параметри на производот

Product Name:
Bluetooth Audio
Product Color:
Purple
Material:
ABS
Gross Weight:
212g/0.47lbs
Single Package Size:
5.0x9.5x11.0cm/1.97x3.74x4.33inch
Product Size:
4.5×8.5×9.5cm/1.77x3.34x3.74inch
Transmission Distance:
10m
Horn Specification:
4 Ω, 3w, 52mm
Playback Time:
1-2h
Features:
HIFI sound effect:
Large caliber stereo speakers, open sound propagation, excellent sound quality close to the sound.
Surging Bass:
The sound is in low frequencies, and the high notes are loud and clear, shaking the subwoofer with a surging and feel.
Portable and Exquisite:
Woven lanyard design, compact and portable, sturdy and durable, easy to lift the stereo; Can be easily hung on backpacks or bicycles.
No fear of rain, daily waterproofing:
No fear of rain splashing, no need to worry about rain damage, enjoy music to the fullest.
Fast transmission:
Bluetooth 5.0 technology, fast and stable transmission, with a straight connection distance of over 10 meters, making listening more free.
Package Include:
1×Bluetooth Speaker:
1×Charging line:
.:

Стоката во категоријата