0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Zerodeko 9 парчиња багаж за екранот Standенски перики русокоса перики за жени од не'рѓосувачки челик закачалки за паричник, стојат малопродажен дисплеј штанд, чанта, зака?

Zerodeko 9 парчиња багаж за екранот Standенски перики русокоса перики за жени од не'рѓосувачки челик закачалки за паричник, стојат малопродажен

DEN 1340.80
Во магацинот.

Тековен

Не'рѓосувачки челик, Ева Чантата за жените : закачалка за чанти Можете да ја прилагодите висината на држачот за приказ на чантата според вашите барања. Прилагодлива лента : Метална чанта за чанти погоден за складирање или прикажување на повеќето чанти. Златен палто за палто : , не'рѓосувачки челик обезбедува дополнителна јачина и издржливост ;. Паричници за прицврстување на тастатурата : Можете да ја прилагодите висината на држачот за приказ на чантата според вашите барања. Златна лента : Работ за складирање чанти, не'рѓосувачки челик обезбедува дополнителна јачина и издржливост. Список на пакети 9 x Карактеристики на решетката за приказ на чанти - Големина : 60см* 14см* 12 см женски тота торба - Боја : штанд за приказ на торбичка со роза. - Материјал : Не'рѓосувачки челик и Паричник за дами Ева. Пакетот вклучува висина за висина на кука, 1 x торба за приказ на торбички за торбички за торбички за торбички за ракчиња за информации што може да се прилагоди на облеката Покрај тоа, металот е многу стабилен и за повторна употреба во продавница или каде може да се постапува често.

Параметри на производот

Стоката во категоријата