0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Виси Накит Организатор Со 30 Куки, Ѕид Монтирани Ѓердан Накит Организатор Ѓердан Закачалка Држач Накит Виси Организатор Со Полица За Ѓердан, Обетки, Прстени и Нарак?

Виси Накит Организатор Со 30 Куки, Ѕид Монтирани Ѓердан Накит Организатор Ѓердан Закачалка Држач Накит Виси Организатор Со Полица За Ѓердан,

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Висококвалитетен материјал : Нашиот држач за ѓердан е изработен од висококвалитетен материјал од цврсто дрво, кој е цврст и издржлив, а вкупната големина е 14,5 х 2,4 х 2,2 инчи, со 30 куки, кои можат правилно да ги складираат вашите скапоцености и да ги прикажат за да заштедите време, никогаш повеќе не губете накит Спречете заплеткување : нашиот организатор на закачалки за накит е специјално дизајниран за прстени, ѓердани и нараквици, особено долги ѓердани, кои се незгодни за преклопување и чување. Нашата решетка за ѓердани може совршено да ги избегне овие проблеми и може многу добро да ги оддели ѓерданите од различни стилови и без заплеткување. Доволен број куки : нашиот долг организатор на ѓердан е опремен со 30 куки, што е доволно за складирање на целиот ваш накит, а сите можете да ги закачите на него за лесен пристап, заштедувајќи ви време да најдете накит; во исто време, можете да ги организирате прстените, Часовниците, парфемот или карминот на врвот на послужавникот. Лесно за инсталирање : закачувањето на нашиот организатор на ѓердан е многу лесно за инсталирање, треба само да го измерите растојанието на куката на грбот, а потоа да направите дупка на ѕидот, а потоа лесно да ја закачите на ѕидот или плакарот.Ова е многу лесен мал проект. Добар помошник : организаторот на накит е добар помошник, што може да ви заштеди многу време за да го пронајдете она што го сакате.

Параметри на производот

Material:
Wood
Color:
White
Number of hooks:
30pcs
Dimensions:
Overall 14.5 x 2.4 x 2.2 inches
Feature:
1. It is a beautiful way to display your fashion jewelry well and conveniently pick out items for everyday wear.:
2. Use this good helper to organize your jewelry in the elegantly designed storage box and prevent them from getting tangled.:
3. There are more than 30 hooks, enough for daily use. This shelf is perfect for cosmetics and other decorative items.:
Package Includes:
1 Pieces Necklace Jewelry Organizer With 30 Hooks :

Стоката во категоријата