0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Гемвон 2.4 Мл Контејнери За Облекување Салата да Одат, 6-Пакувајте Мали Контејнери За Зачини Со Капаци Отпорни На Истекување, Чаши За Сос За Повеќекратна Употреба За ?

Гемвон 2.4 Мл Контејнери За Облекување Салата да Одат, 6-Пакувајте Мали Контејнери За Зачини Со Капаци Отпорни На Истекување, Чаши За Сос

DEN 223.84
Во магацинот.

Тековен

"Совршена Големина за Одење – - овие слатки контејнери за облекување салата се мали, но доволно цврсти за да држат добар печат 2,4 мл/70мл секоја чаша и само 235гр. големината е совршена за работи за кутии за ручек, како што се преливи за салата, путер од кикирики, хумус, сос за потопување, закуски. "100% Отпорен На Истекување" - контејнерите за облекување салата Гемвон имаат 6 различни бои на силиконски капаци. Овие капаци убаво се вклопуваат во чашата и имаат добар печат, затоа не грижете се дали сосот ќе се истури и ќе ја обои кутијата за ручек или ранецот. "Сосови Контејнери За Фрижидер – - не можете да имате одличен оброк за кампување без сос. Нашите контејнери за сос со капаци може да се стават во фрижидер, што може да ги задржи сосовите вкусни без расипување. "Материјал за Одделение за храна" - Гемвон 2.4 мл контејнерите за облекување се изработени од 304 нерѓосувачки челик и силикон за храна, без бпа, нетоксичен и без хемиски мирис.

Параметри на производот

Стоката во категоријата