0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Benecreat 24pcs 5ml/10ml 6-бои пластични цевки за стискање со големина на патни шишиња со шишиња со инка од 4 парчиња и 2 парчиња 5мл шприц за лосион, крем, шампон и чистење на лиц?

Benecreat 24pcs 5ml/10ml 6-бои пластични цевки за стискање со големина на патни шишиња со шишиња со инка од 4 парчиња и 2 парчиња

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

【Квалитетен материјал】 : Овие празни празни цевки изработени од PE пластика, издржливи и безбедни за употреба; Вклучете 5ml/10ml меки цевки, 12 парчиња секоја големина, вкупно 6 различни бои 【Leakproof】 : Дизајниран со капаче за завртки, има добри перформанси за запечатување, така што можете да ги користите без да се грижите дека козметиката или лосион ќе се прелеваат. 【Референца за големина】 : 5ml мерки за шише со примерок 5.12 '', 5,5 см во должина на телото; Мерки за шише со примерок од 10 ml 6.14 '', 6,35 см во должина на телото. 【Мека и еднократна употреба】 : Мека цевка е лесна за стискање, лесен, преносен, еднократно и еколошки, лесен за складирање во куфери, куфери, чанти, ранци. 【Широка употреба】 : Совршено за складирање на некои од омилените крем за лосион во садот. Добро за полнење со креми, лосиони, предмети за нега на кожата, навлажнувачи и други. Карактеристики : Лесен за држење, лесен за стискање и пополнување, мини големина, преносен и еднократно. Цевката е доказ за протекување.

Параметри на производот

Material:
PE plastic Capacity
24PCS Plastic Soft Tubes + 4PCS Funnel + 2PCS 5ml Syringe About BENECREAT:
We have special departments to ensure that no strict quality control any quality problem before delivery. We are always committed to providing customers with the most satisfactory service, if you have any questions, please feel free to contact us. :

Стоката во категоријата