0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Месечен Планер за 2021 година на ПРВ ПОГЛЕД, 8 х 12, Голем, Дневен, Црн

Месечен Планер за 2021 година на ПРВ ПОГЛЕД, 8 х 12, Голем, Дневен, Црн

DEN 275.04
Во магацинот.

Тековен

ПЛАНИРАЊЕ ВО ТЕКОТ на ЦЕЛАТА ГОДИНА-Голем планер опфаќа 14 месеци, декември 2020 година – јануари 2022 година Џулијан датуми вклучени. Следете ги важните рокови, специјални настани и многу повеќе со јасна и едноставна организација. ОТПОРНОСТ НА КРВАРЕЊЕ СО МАСТИЛО-Планирајте го вашиот распоред без страв дека ќе го одвлечете вниманието од крварење со мастило. Нашата подобрена, висококвалитетна хартија е дизајнирана за супериорна отпорност на крварење од мастило, што ги одржува плановите уредни и читливи. МЕСЕЧНИ ПРЕГЛЕДИ-Одлично за долгорочно планирање, секој месец опфаќа две страници. Карактеристики пресуди дневни блокови за уредни распоред и шест месеци од референтните календари. Страниците се со димензии 8 "х 12". ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЈН - преземете одговорност за вашиот распоред со класичен стил. Планерот има црна обвивка и врзување со двојна жица за да помогне страниците да бидат безбедни за продолжена употреба. ПОСЕБНИ КАРАКТЕРИСТИКИ-Проширете ги вашите организациски вештини со специјални страници. Вклучува : 3 годишен референтен календар и идно планирање. ПЛАНИРАЊЕ ВО ТЕКОТ на ЦЕЛАТА ГОДИНА-Голем планер опфаќа 14 месеци, декември 2020 година – јануари 2022 година. Џулијан датуми вклучени. Следете ги важните рокови, специјални настани и многу повеќе со јасна и едноставна организација. ОТПОРНОСТ НА КРВАРЕЊЕ СО МАСТИЛО-Планирајте го вашиот распоред без страв дека ќе го одвлечете вниманието од крварење со мастило. Нашата подобрена, висококвалитетна хартија е дизајнирана за супериорна отпорност на крварење од мастило, што ги одржува плановите уредни и читливи. МЕСЕЧНИ ПРЕГЛЕДИ-Одлично за долгорочно планирање, секој месец опфаќа две страници. Карактеристики пресуди дневни блокови за уредни распоред и шест месеци од референтните календари. Страниците се со димензии 8 "х 12". ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЈН - преземете одговорност за вашиот распоред со класичен стил. Планерот има црна обвивка и врзување со двојна жица за да помогне страниците да бидат безбедни за продолжена употреба. ПОСЕБНИ КАРАКТЕРИСТИКИ-Проширете ги вашите организациски вештини со специјални страници. Вклучува : 3 годишен референтен календар и идно планирање.

Параметри на производот

Стоката во категоријата