0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Алатки за отстранувачи на сина килим 2 парчиња со стипендии со Stapler кои не се дома за подигач за влечење на држач за нокти, рачно алатка за нокти, сина тактика, отстра?

Алатки за отстранувачи на сина килим 2 парчиња со стипендии со Stapler кои не се дома за подигач за влечење на држач за нокти, рачно

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Алатка за отстранување на главен дел- Дизајн на клип за отстранување на главниот дел од главниот дел, практичен и удобен Отстранувач на главен дел за степлер- изработен од материјал и безбеден за употреба. Отстранувач на тепих Степлер- Отстранувач на стаплер на Staple Puller, изработен од материјал и безбеден за употреба. Повлеч на главниот тепих- може брзо да извади главен дел од материјалот без да предизвика оштетување. Staple Lifter- Алатка за влечење на Staple за канцелариска и училишна употреба. Алатка за отстранување на главен дел- Дизајн на клип за отстранување на главниот дел од главниот дел, практичен и удобен. Отстранувач на главен дел за степлер- изработен од материјал и безбеден за употреба. Отстранувач на тепих Степлер- Отстранувач на стаплер на Staple Puller, изработен од материјал и безбеден за употреба. Повлеч на главниот тепих- може брзо да извади главен дел од материјалот без да предизвика оштетување. Staple Lifter- Алатка за влечење на Staple за канцелариска и училишна употреба. Список на пакети 2 X Карактеристики на отпуштање на главните страни - Големина : Околу 18 x 12,2 x 6,2 см влечеч за нокти. - За канцелариски и училишен употреба на магнетски елементи.

Параметри на производот

Стоката во категоријата