0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Држач за миење садови за миење садови во Волблгус - држи 7 совети за спреј со 1/4 Брзо поврзување - траен пластичен распрскувач поставете го средство за чистење на пов?

Држач за миење садови за миење садови во Волблгус - држи 7 совети за спреј со 1/4 Брзо поврзување - траен пластичен распрскувач

DEN 159.84
Во магацинот.

Тековен

Држачот на млазницата е направен од трајна пластика за да се обезбеди долготрајна употреба Држачот на млазницата за миење садови за притисок нуди доволно простор за 7 млазници со лесна употреба 1/4 инчи Брза приклучок за приклучок за приклучок. Нашиот држач за миење на притисок е лесен за поставување и отстранување, овозможувајќи ви да го прикачите клипот на какви било додатоци за миење на притисок. Повеќекратниот држач за млазницата ви овозможува да ги добиете вашите млазници во секое време со леснотија, елиминирајќи го ограничувањето на млазниците. Вашите седум млазници за миење на притисок на вода се 8,8 инчи x 1,4 инчи x 1 инчи. (Млазниците не се вклучени). Држачот на млазницата е направен од трајна пластика за да се обезбеди долготрајна употреба. Држачот на млазницата за миење садови за притисок нуди доволно простор за 7 млазници со лесна употреба 1/4 инчи Брза приклучок за приклучок за приклучок.

Параметри на производот

Стоката во категоријата