0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
5 парчиња Контејнери За Складирање Овошје и Зеленчук Еднократно Силиконска Кутија За Чување Чинии Чувар Чувар За Зелена пиперка, Кромид, Домат, Лимон И Брокула, Фри?

5 парчиња Контејнери За Складирање Овошје и Зеленчук Еднократно Силиконска Кутија За Чување Чинии Чувар Чувар За Зелена пиперка, Кромид,

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

Пакетот содржи 5 парчиња силиконски чувари на овошје и зеленчук, вклучувајќи Зелен пипер, Кромид, Домат, Лимон и чувар На Брокула, доволна количина за да ги задоволите вашите различни намени Сигурен и издржлив материјал : изработен од квалитетен пп и ПС метер, садот за складирање е сигурен и издржлив за употреба, не е лесен за кршење и пукање, безбеден за миење садови, може да ви служи долго време. ДОБРО ЗАПЕЧАТУВАЊЕ : чуварите на храна се со фини перформанси на запечатување, не е лесно да се извалка мирисот. Добро Е Да Се Чува во Фрижидер : чуварите купуваат организиран простор во вашиот фрижидер, додека го одржуваат вашиот фрижидер свеж со овие контејнери за заробување мирис и лесно се забележуваат во преполн фрижидер. Тие се обликувани со свој изглед, а дел од капаците или држачите се транспарентни, лесно е да се идентификува содржината. Лесно ЗА ЧИСТЕЊЕ : штедачите За Повеќекратна Употреба и издржливи производи, лесни за чистење и складирање, се задолжителни кујнски гаџети за да ја одржат храната свежа. Намалете го отпадот од храна : Кога ќе ви останат малку состојки, можете да ги чувате во овој запечатен чувар на храна за да избегнете губење храна, како и одржување на свежо овошје и зеленчук.

Параметри на производот

Стоката во категоријата