0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ZDHHD LED осветлување за осветлување Осветлување затемнети вентилатори на таванот со кристал со светла и далечински модерна невидлива светлина на вентилаторот на лус

ZDHHD LED осветлување за осветлување Осветлување затемнети вентилатори на таванот со кристал со светла и далечински модерна невидлива

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

► Ул наведени, далечински управувач, невидливи сечила што може да се повлечат ► Поставете вентилатор и кристално лустер светло 2 во 1, модерен LED Fandelier. ► Сечила за реакција : Со 4 сечила на вентилаторот со акрилни тавани што може да се повлечат, дијаметар кога се затворени, лопати ќе се протегаат и ќе се стават внатре автоматски кога ќе се вклучат и исклучат. Controlverontелегон Контрола : Брзината на вентилаторот на таванот и LED светлината може да се контролира одделно со далечински управувач, исклучен прекинувач за ниско ниво за брзина на вентилаторот, прекинувач за вклучување/исклучување за светлина. ► Лесно за инсталирање : Можете да го инсталирате без сложени процедури. Добредојдовте во продавницата за осветлување ZDHHD. Ние произведуваме и продаваме ламби веќе 20 години. Ние сме многу горди што гледаме дека секој клиент може да добие задоволителни производи. Ние се придржуваме кон директната продажба на трговците и го продаваме секој производ по најниска цена и најдобрите материјали. Ние сме убедени да му обезбедиме на секој клиент со највисок квалитет на производи. Спецификација : : основата на сијалицата : Led Power Извор : Ацинсталација Тип : Chandelier Bulb Вклучен или не : Сијалици не се вклучени во примена : Indoor Colour : As The Shight Showfery : Metal + Acrylic Certification : ROHS, CCCWATTAGE : 40 W (Максимален) Напон : 90-265 V, 220 V, 110 VLight Тип на извор : Inbandescent светилки, ламба за заштеда на енергија и LED светилки и придобивки : 1.

Параметри на производот

:
Bulb Base:
led
Power Source:
AC
Installation Type:
chandelier
Bulb Included or No :
Bulbs Not Included
Application:
Indoor
Colour:
as the picture shows
Material:
Metal + acrylic
Certification:
RoHS,CCC
Wattage:
40W(Maximum)
Voltage:
90-265V,220V,110V
Light source type:
Incandescent bulbs, Energy saving lamp and LED bulbs
Features and Benefits:
1.Vintage Industrial Black Metal Pipe 3 Scone Cup Lamp Ceiling Pendant Fixture:
2.Simply Stunning Light Fitting, High Quality And Robust, CE approved:
3.Ideal For The Edison Style Filament Bulbs To Showcase Their Beauty And Warmth:
4.Suspended From Ceilings Truely Bringing A Industrial Vintage Theme To Your Home Or Work:
5.Energy Saving, build in led bulbs with low comsumption will help you to save the electricity bills and contribute to the environment virtually.:
Packing list:
1x chandelier:
1 x Assembling Accessories:
We look forward to contacting us in time when you encounter problems. Your feedback will be our step forward. We are ready to serve you 7*24 hours! ! ! :

Стоката во категоријата