0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кабилок растенија стојат гроздобер декор за домови Индустриски цевки лебдечки полица Дрвени wallидови поставени полици за складирање мобилни телефони држач за шми?

Кабилок растенија стојат гроздобер декор за домови Индустриски цевки лебдечки полица Дрвени wallидови поставени полици за складирање

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

Решетката за складирање е изработен од високо квалитетни материјали и е издржлив Изгледот е шармантен и креативен, и може добро да ги украси wallsидовите. Погоден за домови, канцеларии, итн., Може да се користи за складирање на разни артикли. Добар квалитет и софистицирана изработка обезбедува издржливост и практичност. Исто така, обезбедува погодност за вашиот секојдневен живот. Решетката за складирање е изработен од високо квалитетни материјали и е издржлив. Изгледот е шармантен и креативен, и може добро да ги украси wallsидовите. Погоден за домови, канцеларии, итн., Може да се користи за складирање на разни артикли. Добар квалитет и софистицирана изработка обезбедува издржливост и практичност. Исто така, обезбедува погодност за вашиот секојдневен живот. Опис Дрвена решетка за складирање wallид- монтиран за организирање на држачи за гроздобер за складирање- Големина : 20.

Параметри на производот

Стоката во категоријата