0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
BSTXQTY 2-слој чевли за чевли хардвер со флип рамка и шарки за фиоки погодни за употреба во спални соби, плакари и влезови

BSTXQTY 2-слој чевли за чевли хардвер со флип рамка и шарки за фиоки погодни за употреба во спални соби, плакари и влезови

DEN 225.44
Во магацинот.

Тековен

Дизајн за заштеда на простор : Хардверот за кабинети за чевли со 2 слој се одликува со дизајн на флип-рамка што го максимизира просторот и овозможува лесен пристап до чевлите Совршено е за оние со ограничен простор во нивните спални соби, плакари или влезови. Погодни шарки за фиоки : Покрај дизајнот на флип-рамка, овие шарки за кабинети за чевли имаат и сигурни шарки за фиоки за дополнителна погодност. Ова гарантира дека можете лесно да пристапите до чевлите и да ги одржувате организирани во секое време. Издржлива конструкција : Направено со висококвалитетни материјали, овој хардвер за кабинети за чевли е изграден за да трае и може да издржи секојдневно абење и солза. Наменето е да обезбеди долготрајна употреба и е голема инвестиција за вашите потреби за складирање на чевли. Лесен за инсталирање : Овие шарки за кабинети за чевли се дизајнирани за лесно склопување и инсталација. Сè е вклучен потребниот хардвер, и можете да го поставите вашиот кабинет за чевли поставен и подготвен за употреба во ниеден момент. Разновидна употреба : Овој хардвер за кабинети за чевли е погоден за употреба на разни простори, вклучувајќи спални соби, плакари и влезови. Тоа нуди ефикасно и заштеда на простор за организирање на колекцијата на чевли. Дизајн за заштеда на простор : Хардверот за кабинети за чевли со 2 слој се одликува со дизајн на флип-рамка што го максимизира просторот и овозможува лесен пристап до чевлите. Совршено е за оние со ограничен простор во нивните спални соби, плакари или влезови. Погодни шарки за фиоки : Покрај дизајнот на флип-рамка, овие шарки за кабинети за чевли имаат и сигурни шарки за фиоки за дополнителна погодност. Ова гарантира дека можете лесно да пристапите до чевлите и да ги одржувате организирани во секое време. Издржлива конструкција : Направено со висококвалитетни материјали, овој хардвер за кабинети за чевли е изграден за да трае и може да издржи секојдневно абење и солза. Наменето е да обезбеди долготрајна употреба и е голема инвестиција за вашите потреби за складирање на чевли. Лесен за инсталирање : Овие шарки за кабинети за чевли се дизајнирани за лесно склопување и инсталација.

Параметри на производот

Item Type:
Shoe Cabinet Hinge
Material:
Cold Rolled Steel
Color:
Black
Number of Layers:
2 Layers
Net Weight:
452 g / 15.9 oz(approx.)
Scope of Application:
For shoe cabinet,flip drawer,etc.
Package List:
1 x Shoe Cabinet Hinge1 x Accessory Kits
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly,and make sure you will not mind before ordering.
Brand concept:
 Since its birth,BstXqty has always adhered to the original intention of customer first.Through the strict selection of materials and processes,to bring you more practical products and more satisfactory service.Choose us,not only on behalf of your affirmation of us,but also our motivation to keep moving forward,thank you for your visit. Buy what you want to buy,experience the best!Have a good day,My friend!

Стоката во категоријата