0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Електрична Подлога за Греење plllaaoo, ПРИЛАГОДЛИВА УСБ-Грејна Подлога За Температура На 3 Брзини, Водоотпорна Облека Елек Крпа Композитни Влакна 5 во 1 Грејач, За Зимск?

Електрична Подлога за Греење plllaaoo, ПРИЛАГОДЛИВА УСБ-Грејна Подлога За Температура На 3 Брзини, Водоотпорна Облека Елек Крпа

DEN 529.60
Во магацинот.

Тековен

€Исклучителна Изработка Q : грејната жица е густо насочена и има голем опсег, а греењето е униформно и температурата е висока Четирислојна лента линија, отпорност на преклопување и долг работен век. ●Водоотпорен Прекинувач● : премиум водоотпорниот слој е рамномерен и полн, а водоотпорниот ефект е подобар. Притиснете и држете 3 секунди за да се вклучите, допрете за да се префрлите, долго притиснете 3 секунди за да се исклучите.Но, ви препорачуваме да го користите повторно по сушењето. Е усвоена Увезена жица за греење со композитни влакна, која има висока термичка ефикасност, силна цврстина и спречува оксидација и стареење.може да се загрее брзо и безбедно. По користење на крпа за греење за да одговара на кориснички термостат, еден клуч греење. 3 контрола на температурата и интелигентно прилагодување може да се реализира. ●Апликации€ : Оваа подлога за грејач е погодна за греење облека, топли ремени, топли ракавици, влошки за греење и други производи за греење.Оваа грејна подлога е одличен избор за вас, вашето семејство и пријателите. Со тоа, оваа зима повеќе нема да се плаши од студ. ●Лесен За Употреба● : грејната подлога е многу мала, лесна и лесна за носење.

Параметри на производот

Item Type:
Electric Cloth Heater Pad
Material:
Composite Fiber
Gross Weight:
60g / 2.1oz
Voltage:
5V
Current:
2A
Adjustable Temperature:
45℃-65℃
Gear Setting:
Red (high grade), blue (mid grade), green (low grade)
Applications:
Suitable for heating clothing, warm belts, warm gloves, heating insoles and other heating products.
Package List:
1 x Heater Pad

Стоката во категоријата