0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Сензор За Тежина На Клеточна Скала, Електронски Сензор За Тежина На Оптоварување Сензор За Оптоварување Со Висока Точност Сензор За Тежина За Домаќинство За Дигит?

Сензор За Тежина На Клеточна Скала, Електронски Сензор За Тежина На Оптоварување Сензор За Оптоварување Со Висока Точност Сензор За Тежина

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

ПРЕЦИЗНО МЕРЕЊЕ : мери мали промени во отпорноста на мерачите на напрегање монтирани на оптоварувачката ќелија и ги пренесува овие вредности директно на секој микро контролер ФИНА ИЗРАБОТКА : Сите производи се произведени во согласност со професионалните стандарди за да се обезбеди точност на производот. ВИСОКА ТОЧНОСТ : Висока точност, мала сеопфатна грешка, стабилни и издржливи перформанси. ЦВРСТА и СТАБИЛНА : висококвалитетна структура од легура на алуминиум, цврста и стабилна, долг век на траење. ДОБРИ ПЕРФОРМАНСИ : Анти-замор, оптоварување против пристрасност, може да ја издржи работата на влечење и притисок. Карактеристики : висококвалитетна структура од алуминиумска легура, цврста и стабилна, долг век на траење. Висока точност, мала сеопфатна грешка, стабилни и издржливи перформанси. Анти-замор, оптоварување против пристрасност, може да ја издржи работата на влечење и притисок. Компактна големина и лесна тежина, лесна за инсталирање. Применливо за дигитални производи, електроника, безбедносна опрема, апарати за домаќинство, паметен дом, мерни инструменти, автомобилска електроника, мрежни комуникации и други полиња. Спецификација : Состојба : 100% опсег на нова точност на брендот : опсег од 20-80 килограми : c 100 килограми точност : 0,020%, 0,010% Сеопфатна грешка : € 0,03% F.

Параметри на производот

Condition:
100% brand new
Accuracy range:
20-80kg
Limit range:
<100kg
Accuracy:
0.020%, 0.010%
Comprehensive error:
±0.03%F.S
Output impedance:
405±6
Input impedance:
350±6
Use temperature:
- 10℃ to +40 ℃
Safety overload range:
120%
Limit overload range:
150%
Non-linearity:
0.02%.S
Hysteresis:
0.02% F.S
Installation type:
parallel installation
Sensitivity:
2.0±0.2mv/v
Physical properties of material:
physical change of aluminum alloy
Package List:
1 * Load Cell:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Стоката во категоријата