0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ЗЕМИЛА Транспарентна Подлога За Монистра Кармин До Козметички Влошки За Топки Контејнери Со Кутија За Бања Јасен Памук Занает Накит Шминка За Складирање Организа?

ЗЕМИЛА Транспарентна Подлога За Монистра Кармин До Козметички Влошки За Топки Контејнери Со Кутија За Бања Јасен Памук Занает Накит

DEN 451.20
Во магацинот.

Тековен

Акрилик КОЗМЕТИЧКИ ВЛОШКИ КОНТЕЈНЕРИОбезбедува доволно простор за складирање на мноштво мали основни работи за шминка. СЛУЧАЈ ЗА НАКИТСовршен подарок За вашите пријатели, девојка, сопруга На Денот На Вљубените, Нова година, родендени и така натаму. ИСЧИСТЕТЕ ГО ОРГАНИЗАТОРОТ НА КУТИЈАТА ЗА СПРАВУВАЊЕДРЖАЧ за БРИС од ГАЗА - заземајте помалку простор и одржувајте го вашето место уредно, може да биде со вода, за долготрајна употреба. МАЛИ ДЕЛОВИ ОРГАНИЗАТОР КУТИЈАовој држач за памучни влошки има јасен капак и повеќе удобни делови за складирање, многу практични. КОЗМЕТИЧКИ ВЛОШКИ КОНТЕЈНЕРИОбезбедува доволно простор за складирање на мноштво мали основни работи за шминка. СЛУЧАЈ ЗА НАКИТСовршен подарок За вашите пријатели, девојка, сопруга На Денот На Вљубените, Нова година, родендени и така натаму. ИСЧИСТЕТЕ ГО ОРГАНИЗАТОРОТ НА КУТИЈАТА ЗА СПРАВУВАЊЕДРЖАЧ за БРИС од ГАЗА - заземајте помалку простор и одржувајте го вашето место уредно, може да биде со вода, за долготрајна употреба. МАЛИ ДЕЛОВИ ОРГАНИЗАТОР КУТИЈАовој држач за памучни влошки има јасен капак и повеќе удобни делови за складирање, многу практични. Список на пакети 3 парчиња х 1 ● Кутија За Држач За Складирањекарактеристики - можете да ги ставите влошките за шминка, памучни брисеви, сунѓери за шминка, издувања во прав во неа за складирање чајна кеса за складирање.- Мал и исклучителен дизајн без да заземате премногу простор, можете да го ставите каде сакате Кутија за Складирање.- Исто така, може добро да ги организира вашите додатоци за коса, како што се вратоврски за коса, клипови, еластични ленти Шминка Памучна Кутија.

Параметри на производот

Стоката во категоријата