0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Doitool 100 парчиња завртки за дупчење за дупчење за шупливи сидра со сидро алатка за фиксирање на ТВ-ударни експанзија Дома само-комплет тип на гипс табла челик полица ?

Doitool 100 парчиња завртки за дупчење за дупчење за шупливи сидра со сидро алатка за фиксирање на ТВ-ударни експанзија Дома

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

јаглероден челик Hollow Wall Anchors- Одличниот процес на производство го прави да има цврста поддршка, ефикасна и практична. Метални прицврстувачи за само-дупчење- материјали со висок квалитет го прават да има добар отпор, добра текстура и нема лесно да се оштети. Завртки за експанзија на челик- Сидрата и завртките се погодни и лесни за инсталирање и отстранување. Метална wallидна сидро- фино изработка и изглед ја обезбедуваат нејзината популарност и практичност. Прицврстувач на челик сув ид- Тие се изработени од еколошки и издржливи материјали, безбедни и издржливи и можат да ви служат долго време. јаглероден челик. Hollow Wall Anchors- Одличниот процес на производство го прави да има цврста поддршка, ефикасна и практична. Метални прицврстувачи за само-дупчење- материјали со висок квалитет го прават да има добар отпор, добра текстура и нема лесно да се оштети. Завртки за експанзија на челик- Сидрата и завртките се погодни и лесни за инсталирање и отстранување. Метална wallидна сидро- фино изработка и изглед ја обезбедуваат нејзината популарност и практичност. Прицврстувач на челик сув ид- Тие се изработени од еколошки и издржливи материјали, безбедни и издржливи и можат да ви служат долго време. Список на пакети 50 x прицврстувачи на сув wallид со завртки Карактеристики- Практични прицврстувачи на wallидот се погодни за разни основни материјали и дебелини, како што е гипс табла. - Усвојува прецизно производство за подобрување на стабилните карактеристики и високата сигурност.

Параметри на производот

Стоката во категоријата