0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кутија за Моксибустија Без Чад Торба За Греење Вреќи За Греење Платнена Торба Торба За Стапала Решетка За Филтер За Ткаенина Дизајн На Ремен Преносна Кутија За Мас?

Кутија за Моксибустија Без Чад Торба За Греење Вреќи За Греење Платнена Торба Торба За Стапала Решетка За Филтер За Ткаенина Дизајн На Ремен

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Кутија за Моксибустија без чад [ТОРБА За Моксибусија на СТАПАЛОТО Што ДИШЕ] внатрешноста е изработена од мрежеста ткаенина, која е удобна и дише, мека и блиску до телото и нема да ја оштети кожата Моксибустион Кутија Моксибустион [ЗА МАСАЖА на СТАПАЛА] оваа торба за моксибусион е погодна за масажа на стапала, со дизајн на врвка, погодна за разни типови стапала, лабава и удобна. Кутија Моксибустион Греење [ОПЕРАЦИЈА БЕЗ ЧАД Моксибустион Крпа Торба] платнениот капак е дизајниран со ремен за филтрирање за да спречи истекување на чад од патентот и да постигне операција без чад. список за пакување : 1 x Торба За Моксибусија. Торба за Греење со моксибусија [Повеќекратна Употреба Торба За Моксибустија] Се Користи За ублажување на симптомите на ладна рака и стапала,слаб квалитет на спиење итн. Торба За греење Моксибустија [ПРЕНОСЛИВ ДИЗАЈН] кутијата за моксибустија прифаќа хуманизиран дизајн, кој е лесен за носење и полетување, без чад и отпорен на изгореници, безбеден и сигурен.

Параметри на производот

Стоката во категоријата