0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Луксузни Метални Стапчиња За Сечкање Метални Стапчиња за Јадење корејски Стапчиња за Јадење За Деца Новина Сребрени Садови Бамбус Стапчиња За Јадење Јапонски Мет?

Луксузни Метални Стапчиња За Сечкање Метални Стапчиња за Јадење корејски Стапчиња за Јадење За Деца Новина Сребрени Садови Бамбус Стапчиња За Јадење

DEN 1043.20
Во магацинот.

Тековен

Нерѓосувачки Челик СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ за ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА користат Стапчиња за Јадење од Нерѓосувачки Челик. Без вкус, и не кородира. ЛЕСНИТЕ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ завршуваат Без Вкус и не кородираат. СТАПЧИЊА ЗА СЕЧКАЊЕ ОД ФИБЕРГЛАС целокупното мелење е мазно и мазно, занаетот е нежен. СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА користи Стапчиња за Јадење од Нерѓосувачки Челик. пешачење, кампување или секојдневна употреба. СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК Имаат не-текстура со врв за стапчиња за јадење го олеснува собирањето храна. Нерѓосувачки Челик. СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ за ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА користат Стапчиња за Јадење од Нерѓосувачки Челик. Без вкус, и не кородира. ЛЕСНИТЕ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ завршуваат Без Вкус и не кородираат. СТАПЧИЊА ЗА СЕЧКАЊЕ ОД ФИБЕРГЛАС целокупното мелење е мазно и мазно, занаетот е нежен. СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА користи Стапчиња за Јадење од Нерѓосувачки Челик. пешачење, кампување или секојдневна употреба. СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК Имаат не-текстура со врв за стапчиња за јадење го олеснува собирањето храна. Пакет Листа 1 х Пар Стапчиња За Јадење Карактеристики-Големина : 23 х 1 х 0,5 см Стапчиња За Повеќекратна Употреба. - Материјал : Стапчиња За Јадење Од Нерѓосувачки челик Во Јапонски Стил. - Боја : Сини и Златни метални стапчиња за јадење корејски. - Целокупното мелење е мазно и мазно, занаетот е нежен Не - садови. - пешачење, кампување или секојдневна употреба стапчиња за јадење еднократно.

Параметри на производот

Стоката во категоријата