0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Лапинчен Скриени Градник Паричник, Патување Торбичка вратот &засилувач; Тајна Пари Џеб За Жена Да Се Задржи Скапоцености Безбедно За Безбедно Патување Со Прилагод?

Лапинчен Скриени Градник Паричник, Патување Торбичка вратот &засилувач; Тајна Пари Џеб За Жена Да Се Задржи Скапоцености Безбедно

DEN 175.84
Во магацинот.

Тековен

БЕЗБЕДЕН и СИГУРЕН : паричникот за градник е паметно дизајниран за дискретно држење скапоцености како готовина и кредитни картички, заштитувајќи ги вашите работи од џепчии и крадци Безбедната спојка на конекторот има функција за заклучување и против лизгање за да спречи случајно лизгање. Лесен и УДОБЕН : Изработен од мек и дише памучен материјал-"Здравствена ткаенина", што значи дека е материјал погоден за кожата погоден за правење интимно носење, скриениот паричник за патување е лесен и компактен, без додавање дополнителен товар или непријатност, што ви овозможува да патувате со мир на умот. ВИСОК КВАЛИТЕТ : овој скриен паричник за патување изработен од висококвалитетни материјали, е цврст и издржлив, отпорен на оштетување од долготрајна употреба двојните зашиени армирани шевови спречуваат кинење и солзи. Може да се мие во машина или рачно да се мие за лесно и хигиенско чистење. СИЛНА ПРИВАТНОСТ : торбичката за пари за патување е неопходна ставка за патување. Може да биде целосно скриен во внатрешноста на градникот, без да биде изложен. Дури и ако некој е во близина, тој нема да може да го открие, обезбедувајќи ја вашата приватност и безбедност.

Параметри на производот

Стоката во категоријата