0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Стерилизатор На Алатки За нокти Со Сина Светлина, Lxiangn Пренослива USB Стерилизација Кутија За Салон За Маникир, Пинцети, Тетоважа, Ножици, Накит, Телефон, Часовник, Кл?

Стерилизатор На Алатки За нокти Со Сина Светлина, Lxiangn Пренослива USB Стерилизација Кутија За Салон За Маникир, Пинцети, Тетоважа,

DEN 165.92
Во магацинот.

Тековен

Сина Светлина За Стерилизатор На Алатки За Нокти : Нашиот стерилизатор на алатки за нокти е опремен со сино светло insideIt лесно се ракува, едноставно ставете алатка за убавина во кутијата,а потоа затворете ја и притиснете го копчето за крајбрежје за да започнете. Брза Стерилизација : 2а моќност и стерилизација со висока ефикасност, двостраниот крст на сината светилка убива, што е еквивалентно на јачината на стерилизација на 48 ЗРНА СИНА ламба.Најдоброто време за чистење е 3-5 минути,а специфичната должина На Блу-зраци може да ја постигне целта на чиста. Мал И Пренослив : Големината е 7,16 х 8,58 х 2 инчи.Лесно може да се чува во чанти, ранци или багаж и стерилизатор во секое време кога е потребно! Испуштете ја омилената ароматерапија маслото или парфемот можат да ги отстранат мирисите и да уживаат во долготрајниот свеж воздух. Совршена Големина За Да Одговара На Повеќето : внатрешната големина на кутијата за стерилизација е 4 х 7 х 1,2 инчи.

Параметри на производот

Стоката во категоријата