0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Смешен кујнски кафе-бар декор 12x12 инчи, јуанде рустикална фарма куќа дрвени знаци за кафе со цитати-ми се допаѓа моето кафе топло, исто како и мојата сопруга, виси пл?

Смешен кујнски кафе-бар декор 12x12 инчи, јуанде рустикална фарма куќа дрвени знаци за кафе со цитати-ми се допаѓа моето кафе топло,

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

Големина и материјал : Јуанде рустикален дрвен знак плакета за кафе лента 12 x 12 инчи, со закачалка за заби на задната страна, лесен за обесена на wallидот или поставен на полица или полица Фарма куќа смешен знак за wallидови од кафе, изработен од Pinewood. Не е премногу тешка, не премногу лесна. Изгледа елегантно, ќе биде погодно за долгогодишна употреба и никогаш не избледи или крши лесно. Rustic Farmhouse Coffee Bar Sign : Yuan De cute coffee bar sign is a perfect addition to your coffee corner, coffee bar, coffee nook, coffee shop, and home kitchen office etc. It's also a rustic decoration to add to the counter, table, shelf, биро, површина за кафе, кафе машина. Само додадете малку шарм на фармата во вашиот украсен дом!. Импресионирајте ги вашите гости : Јуанде Смешно знак за кафе за кујна додава малку хумор на вашиот дом за украси, ги забавува вашите семејства и гости со овој украсен знак со смешен цитат „Ми се допаѓа моето кафе топло, исто како и мојата сопруга“. Тоа е совршен додаток на вашиот бар за кафе и ви помага да започнете утро со шолја кафе и насмевка!. Одличен подарок : Ми се допаѓа моето кафе топло, исто како и мојата сопруга да се потпише за кафе -бар кујнски декор е одличен подарок за секој што сака фарма куќа или декор на рустикален стил. Знакот за дрво кафе-бар ќе биде многу симпатичен во бар за свадбени кафе, и декор за домашна кујна, лесно повторно употреблив и многу подарок. Овој декор за кујна за кафе е одличен подарок за роденден / празник / Денот на благодарноста / годишнината од свадбата / Домаќинството или какви било други прилики. 100% гаранција за задоволство : Секое ми се допаѓа моето кафе, исто како и мојата сопруга Фармхаус кафе -бар, знак за премија и неверојатна изработка. Getе добиете Јуанде 2 години бесплатна гаранција за замена. Декор за знаци за кафе кујнски кафе. Земјоделски знаци на кафе. Смешни знаци на кафе за декор во кујната. Фарма куќа дрвена кафе wallидна уметност. Рустикално дрво врамени знаци за кафе. Големина и материјал : Јуанде рустикален дрвен знак плакета за кафе лента 12 x 12 инчи, со закачалка за заби на задната страна, лесен за обесена на wallидот или поставен на полица или полица. Фарма куќа смешен знак за wallидови од кафе, изработен од Pinewood. Не е премногу тешка, не премногу лесна. Изгледа елегантно, ќе биде погодно за долгогодишна употреба и никогаш не избледи или крши лесно. Rustic Farmhouse Coffee Bar Sign : Yuan De cute coffee bar sign is a perfect addition to your coffee corner, coffee bar, coffee nook, coffee shop, and home kitchen office etc. It's also a rustic decoration to add to the counter, table, shelf, биро, површина за кафе, кафе машина. Само додадете малку шарм на фармата во вашиот украсен дом!. Импресионирајте ги вашите гости : Јуанде Смешно знак за кафе за кујна додава малку хумор на вашиот дом за украси, ги забавува вашите семејства и гости со овој украсен знак со смешен цитат „Ми се допаѓа моето кафе топло, исто како и мојата сопруга“.

Параметри на производот

Стоката во категоријата