0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Организатор На Мало Биро хошион За Жени, Организатор На Шминка, Организатор На Суета, Организатор На Пластична Козметичка Шминка, Складирање На Мини Биро За Канцел?

Организатор На Мало Биро хошион За Жени, Организатор На Шминка, Организатор На Суета, Организатор На Пластична Козметичка Шминка,

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

ДИЗАЈНИРАН ЗА СЕКОЈДНЕВНА УПОТРЕБА - мал организатор на работната површина со мали фиоки, лизгајте ги послужавниците секој висок околу 1 инч и долг околу 3 инчи Може да собере многу шминка, канцелариски материјал или други удари, совршени за различни потреби за складирање : козметички организатор, организатор на комоди, организатор на биро, организатор на бања итн. СОРТИРАНО СКЛАДИРАЊЕ СО ПОВЕЌЕ ОДДЕЛИ-разделувачите и 2 фиоки се дизајнирани за чување кармини, лак за нокти, пудри и ситници. Организаторот може да собере различни лосиони, креми, кармини, пудри и друга козметика, како и четки за шминка со различни големини и други мали дневни предмети. Користете го организаторот за шминка за да видите што ви треба појасно. ОРГАНИЗАТОР ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА-организаторот за Шминка е одличен и за складирање канцелариски материјали како што се маркери, пенкала, ножици, далечински управувачи, паметни телефони, лепливи белешки, а исто така и креми за раце и други ситници. ЕКО-ПРИЈАТЕЛСКИ и ЦВРСТ - случајот за шминка е безбеден и еколошки.

Параметри на производот

Стоката во категоријата