0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Луко платно А3 Уметнички сликарство табла за табли за табли за носење за носење алатки за скицирање уметник уметност материјали за патувања преносни уметнички учи?

Луко платно А3 Уметнички сликарство табла за табли за табли за носење за носење алатки за скицирање уметник уметност материјали

DEN 3421.44
Во магацинот.

Тековен

Направено од платно материјал, отпорен на солза и отпорен на абење, здрав и издржлив во употреба Погоден за складирање на табла за сликање, документи, мапа, весник, списание и така натаму. Голем капацитет за доволно простор за складирање, погоден за складирање на сите видови датотеки. Едноставен дизајн и мала тежина, лесен за носење и чистење. Совршен за материјали за сликање и комерцијални документи. Материјал : Canvassize : App.87incolors : Black Quantity : 1 PCMade на платно материјал, отпорен на солза и отпорен на абење, цврсти и издржливи во употреба. Излези за складирање на табла за сликање, документи, мапа, мапа, весник, списание и така на. Пакувања вклучуваат : 1 x табла за сликање Bagnote : Ве молиме, дозволете грешка од 0-1cm поради рачно мерење. PLS осигурете се дека не ви пречи пред да понудите. Да се ​​направи разликата помеѓу различни монитори, сликата може да не ја одразува вистинската боја на предметот.

Параметри на производот

Стоката во категоријата