0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Компактен Шок Доказ Бубамара Двоглед За Деца - Фестивалски Подароци

Компактен Шок Доказ Бубамара Двоглед За Деца - Фестивалски Подароци

DEN 575.84
Во магацинот.

Тековен

✿ Уникатен Изглед : симпатичен телескоп за Бубамара е погоден за мало дете да научи двоглед, да ја осветли детската љубопитност на природата, да го истражува светот со нашата научна алатка за големина на деца и да ја открие убавината на природата ✿ Јасен Преглед : Врвна магинификација СО висока резолуција ОД 4 X, вашето дете може лесно да го види целото визуелно широко поле за фаќање предмети. ✿ Напреден Дизајн : Нелизгачка гребнатинка, со јаже и зафат против лизгање, што е лесен за носење и употреба. Тоа е лесно да се фокусира, и тие можат да се прилагодат на возрасни очи исто како и дете големина очи. ✿ Безбедност : Изработен од пластичен материјал ЗА СТОМАЧНИ мускули, лесен, но цврст и издржлив; мала големина погодна за мали раце на децата; Погодни За деца, момчиња, девојчиња. ✿ Истражете Го Светот На Природата : Лесен За Употреба, Погоден За момчиња и девојчиња за гледање птици, учење, гледање ѕвезди, лов, спортски натпревари, театар, пловење, пешачење, учење, патување, забава на отворено и уживање во пустината. За Авантуристички Деца Кои Избираат Да Го Истражуваат Светот!Овој детски телескоп е специјално дизајниран за деца. Без разлика дали станува збор за рационализирано тело кое е лесно за држење, едноставен дизајн кој е лесен за фокусирање или е супер лесен, сѐ ги задоволува потребите на детските авантури на отворено и ги носи децата да бараат забава на отворено наместо да играат компјутери и конзоли за игри, што е најдобриот подарок за вашето дете спецификација : Име : Детски Двоглед Материјал : Апсленс : оптичко стакло леќа Боја : Црвена, Жолта предложена возраст : 3-12 години зголемување : 4xsize : 30*80*30mmweight : 0,2 kgobjective дијаметар на објективот : 30 mm одржување : избришете со листа на партали : 1 x двоглед (со висат јаже)забелешка : овој производ е Мал модел играчка, Не Може Да Се Спореди Со Професионални Телескоп.

Параметри на производот

Name:
Kid Binoculars
Material:
ABS
lens:
Optical glass lens
Color:
Red, Yellow
Suggested age:
3-12 years old
Magnification:
4x
Size:
30*80*30mm
Weight:
0.2kg
Objective Lens Diameter:
30 mm
Maintenance:
Wipe with a rag
Packing List:
1 x Binoculars (with Hang Rope):
Note:
This product is a small model toy, can not be compared with professional telescope. The customer with high requirements on the parameters think carefully, please:
If you have any questions, please don't hesitate to contact us, we will try our best to help you and make you satisfied :

Стоката во категоријата